Nekadar gelmisSelam beyler paparama biri yanlışlıkla para göndermiş. Sizce napiyim Mevla da iyi
Kolay kolay kimseye nasip olmaz 😊🙏Selam beyler paparama biri yanlışlıkla para göndermiş. Sizce napiyim Mevla da iyi
Ben attım geri at lütfen 5k miSelam beyler paparama biri yanlışlıkla para göndermiş. Sizce napiyim Mevla da iyi
200 tl ise etkinlik kazanmışsın biz göndermişizdirSelam beyler paparama biri yanlışlıkla para göndermiş. Sizce napiyim Mevla da iyi
Bekle dost sahibi çıkarsa iade edersinSelam beyler paparama biri yanlışlıkla para göndermiş. Sizce napiyim Mevla da iyi
x üyeden kazanmışsın dostumSelam beyler paparama biri yanlışlıkla para göndermiş. Sizce napiyim Mevla da iyi
200Nekadar gelmis
Başkan bu cekilişler neden papara payfix degil hiç bir çekilişe katılamıyorum çok ihtiyacım vardı belki cıkardı banax üyeden kazanmışsın dostum
Tebrikler
Harca qitsinSelam beyler paparama biri yanlışlıkla para göndermiş. Sizce napiyim Mevla da iyi
Mevla bilir o zaman kardoSelam beyler paparama biri yanlışlıkla para göndermiş. Sizce napiyim Mevla da iyi
Çekilişte geldi reis banada cikmis
bHahahshshshshshhssMevla bilir o zaman kardo
Reis 3 senedir çıkmıyoruz sağ elinle çek gözünü seveyim 😀x üyeden kazanmışsın dostum
Tebrikler