- 12,707
- 14,879
- 113
Mesele bana cikmasi degil sen konuyu anlamamissin benim bahsettim baska biseyKardeş yıllardır üyeyim bu foruma 2 3 sene önce papara ödülü çıkmıştı birde şimdi e bütün cekilislere katılmama rağmen zamanı gelince sanada çıkar
Mesele bana cikmasi degil sen konuyu anlamamissin benim bahsettim baska biseyKardeş yıllardır üyeyim bu foruma 2 3 sene önce papara ödülü çıkmıştı birde şimdi e bütün cekilislere katılmama rağmen zamanı gelince sanada çıkar
ulaa güzel mebla dediğin o muydu tamam etkinlik için güzel parada sen öyle diyince ben 20 30 k gelmiştir dedimTeşekkürler o zaman adminler. Adamsınız )
Şuan benim için 50 tl bile büyük paraulaa güzel mebla dediğin o muydu tamam etkinlik için güzel parada sen öyle diyince ben 20 30 k gelmiştir dedim
5K gelse şöylesin o zaman kardo 👊🏼🤩Şuan benim için 50 tl bile büyük para
Nerdeeeeee5K gelse şöylesin o zaman kardo 👊🏼🤩
ona bakarsan bazaen 1 lira büyük para bir spine girmesine bakarŞuan benim için 50 tl bile büyük para
200 lira icin iyi MEVLA diyip konu acicak kadar sevindin he?bende dedim heralde 50k falan geldiTeşekkürler o zaman adminler. Adamsınız )
Haklisin bro bende cok konustum bu konuda bnde baska konusanda cok oldu ama kaale alinmadigi icin artik konusmuyorum.bnce sende konusma bosuna konusursun.Bu cekilis olayi hic adaletli olmuyor cikan 20 kisiden 10 u foruma sadece para icin uye olan kisiler
Adamlar sadece kupon cekilisleri ve para cekilislerine geliyor Baskana defalarca bir cok kişi soyledi gecen forum iyilestirme konusunda degişen birsey yok hala cozum bulunmadi forumda aktif olan kisilerin haklarina giriyorlar cozumude basit aslinda
Elbet sende bir gun parayi bulursun. Sıkma canını.Herkeze nasip olmaz bizde arada çok kontrol ettik ama nafile hesaplara gelen giden yok
İnşallah dostElbet sende bir gun parayi bulursun. Sıkma canını.
Amin. Umudumuz sensin Robin Hood. Bizim verdiklerimizi geri al. Sonra bizi geri ver 😢İnşallah dost
Bunu bir etkinlikte yaşamıştım son 2 lira vardı köpecik spine girdi 313 lirayla gönderdi 750 yapıp 250 çektimona bakarsan bazaen 1 lira büyük para bir spine girmesine bakar
EywallahAmin. Umudumuz sensin Robin Hood. Bizim verdiklerimizi geri al. Sonra bizi geri ver 😢
Onu bı ara ben de yaşadım 11 TL casbac eklenmiş 1 TL'den the dök çevirirken 3.spinde bonusa girdi 3400x verdiydi nasıl sevinmisdimBunu bir etkinlikte yaşamıştım son 2 lira vardı köpecik spine girdi 313 lirayla gönderdi 750 yapıp 250 çektim
Valla aynı düşündüm 😀ulaa güzel mebla dediğin o muydu tamam etkinlik için güzel parada sen öyle diyince ben 20 30 k gelmiştir dedim