- 38
- 23
- 8
Bunlar cin olmadan adam çarpmaya çalışan yaratıklar
Ekli dosyalar
-
434.8 KB Görüntüleme: 362
Kardes sen kimin adamisin milleti yalan yanlis surekli heryere tesvik ediyosun senin verdugin sitenin taaaaa...kufur yemek hosunami gidiyo oekcok kisi sovuyo sana emin ol gerci tipind hayir yokkiBonus eklemeleri gün sonuna kadar yapılıyormuş üye olup destekden talep edip işlem sırasına alıyorlar ödeme yapıyorlar
Bonus eklemeleri gün sonuna kadar yapılıyormuş üye olup destekden talep edip işlem sırasına alıyorlar ödeme yapıyorlar
Sabahta hayallerimizi skti, 2000 yap 200 çek ayaginane hikmetse bu bonusu tam 22:58de yazmışsın. yazarken üye olup destekten isteyin 12e kadar devam ediyor demişsin. millet buna göre üye oldu baglandı bekledi ama şansa bak eklemeler de tam 23:00da sona eriyormuş bahele bah. sana taktım metehan. kerpeten ali'nin ezel'e dediği gibi düşmücem yakandan
Sabahta hayallerimizi skti, 2000 yap 200 çek ayagina
Formdaki herkes anana kaysın metin 😂Dostlar metin den söz aldık yarına bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 348805
Dost yarın vermezse ben ona çok güzel Kayacam 😂Formdaki herkes anana kaysın metin 😂
Ne yarını dost kafalarına gore yarin sekize kadar uye kasıp topukluycaklar sen onun bunun cocugu metine inanma 😂Dost yarın vermezse ben ona çok güzel Kayacam 😂
Bilader hiç mi bakmıyorsunuz ben eklettim eklediler sert yapınSert yapın oğlum biz Karşıyakalıyız ayıks
Öylemi eklettin hesabı kapattırsan nolucak ki o şuan Karda gibi yine sen şuan kaybettin yadaBilader hiç mi bakmıyorsunuz ben eklettim eklediler sert yapın
Valla öyle dedim ekledi direkÖylemi eklettin hesabı kapattırsan nolucak ki o şuan Karda gibi yine sen şuan kaybettin yada