Bonusu almak icin tg twtr takip sarti koymuslardir 😉Benim anlayamadığım telegram ve twitterda nasıl bu kadar takipçi sayısına ulaşmışlar bunlar. Hizmet diye birşey yok. Birçok güvendiğimiz site kadar takipçisi var. İlginç
Güncel link atar mısınArkadaşlar cevap geldi yarın 14:00dan sonra talep veriniz dediler
Güncel link atar mısın
15 katı çevrimi varm onu tamamladınmı50 yi 773 yaptım 100 çekmek istiyorum dedim sistem de sorun var 14.00 dan sonra tekrar deneyin falan dediler bakalım paranın üstüne mi yatcaklar
Tamamladık işte kardeşim ama ses seda yok 50 yi 773 yaptık 14 .00 da deniycem bakalm15 katı çevrimi varm onu tamamladınmı
ödemezler gibi duruyor bende dünden beri bekliyorum bakalımTamamladık işte kardeşim ama ses seda yok 50 yi 773 yaptık 14 .00 da deniycem bakalm
Yazık ya sansa direk geldi bideödemezler gibi duruyor bende dünden beri bekliyorum bakalım
Bu ilk kuponun mu öyle duruyor50 yi 773 yaptım 100 çekmek istiyorum dedim sistem de sorun var 14.00 dan sonra tekrar deneyin falan dediler bakalım paranın üstüne mi yatcaklar
Evet kardeşim kactane yapmak lazım 15 kat yaptık işteBu ilk kuponun mu öyle duruyor
yok 750 tl lik kupon yapman lazım. çevrim bitince zaten ana bakiyeye 100 tl geçiyor otomatikEvet kardeşim kactane yapmak lazım 15 kat yaptık işte
750 ye bidaha mı kupon yapmak lazım olayı anlamadım tam 50 yi 15 kat cevir demişler direk yaptm onu işteyok 750 tl lik kupon yapman lazım. çevrim bitince zaten ana bakiyeye 100 tl geçiyor otomatik
toplamda 750 tl lik kupon oynaman gerekiyor kral750 ye bidaha mı kupon yapmak lazım olayı anlamadım tam 50 yi 15 kat cevir demişler direk yaptm onu işte
Emin misin reis her sitede belli katı yapınca direk cektirıyor daha gecen piabelldan öyle cektik tekte bu mantık sacma olmaz mı dünyaları bilmek gerekirtoplamda 750 tl lik kupon oynaman gerekiyor kral