- 1,402
- 1,171
- 113
Şimdi verdiler pragmatik görünmüyor popup oyun önerisi olan varmı
Hangi oyunu oynadın. Onaylandı diyo ama pragmatik de de popokta da görünmüyorSitenin elemani deilim 5 dakikada odediler
Sweet oynadim bendede onaylandi gozuktu bisey gozukmedi bir daha canli yardima gittim eklediler o zamanHangi oyunu oynadın. Onaylandı diyo ama pragmatik de de popokta da görünmüyor
Hangi oyunda 2 TL hocam2 TL den 100 free spin ekliyor. Pragmatik. Çekim talebi verdim. Ödenirse yazarım
İşte böyle öc alınır. Çoklu hesap diyip yalandan hesabımı kapattilar başka hesap açtım 300 TL cektim ahahahahahahaHangi oyunda 2 TL hocam
Arkadaşlar buKanka banada aynısını dedi sonra başka üyelik açtım çektim 300 ü. Bunlar kafalarına göre hep ya o.cocuklari hepinizin öcünü aldım ama merak etmeyin 😁😁😁
Beyler bu okul çocuğu dolandırıcı kimse inanmasın buna dikkat edinKanka banada aynısını dedi sonra başka üyelik açtım çektim 300 ü. Bunlar kafalarına göre hep ya o.cocuklari hepinizin öcünü aldım ama merak etmeyin 😁😁😁
Barındırmayın bunu burdaArkadaşlar bu
Beyler bu okul çocuğu dolandırıcı kimse inanmasın buna dikkat edin
100 TL denemeden çekim yapıcam dedi bölüşürüz dedi sonra engelledi parayı atınca bütün herşey SS var
Dolandırıcı site yalan beyler haberinşz olsunvalla siteyi ilk defa duydum üye olmadanda kendi netimi açıyım dedim ip dedi karı tam kolpacı bunlar
İnsanlık işte kardeşim herkesi kedimiz gibi sanıyoruz acıdık verdik yaptığı okul çocukluğuAga bu devirde kimseye güven olmaz kumar oynayana hiç olmaz
Mobil veriyle giriyorsun WiFi ile girmeyi denesiteye girilmiyor gire bilen varmi
Ödediler miÇekim verildi