Milleti kandırma canlı destekten SMS daveti geldimi diye soruyorlar ve tel istiyorlarMesaj geldi diyin alın koşun kimse yok
Milleti kandırma canlı destekten SMS daveti geldimi diye soruyorlar ve tel istiyorlarMesaj geldi diyin alın koşun kimse yok
kupon her an gelebılır ödeme yapıo dıosunuz yaniAldik kuponu yptik sksam cekeriz
Ekli dosyayı görüntüle 210913
Bana atsana ozeldenBenim eski numarama da eklenmiş isteyen olursa sorsun desteğe verirlerse alsın biri
Yazdım kralBenim eski numarama da eklenmiş isteyen olursa sorsun desteğe verirlerse alsın biri
NerDen aliyon canlı destektenmo1 saat önce falan bende aldım arkadaşlar free spin aldım 235 verdi sonra oyuna devam ettim 275 oldu çekim verdim 15 dk oldu bekliyorum henüz çekim gelmedi tekrar geri yatırım yapılırmı siteye bilginiz nedir
50 kere bağlandım yemiyor kerizlerNerDen aliyon canlı destektenmo
Dostum bana no verebilirmisin çekim yaparsam 50 TL de sana veririmbende cekim yaptim 250 tl
Nasıl aldınDostlar ara ara deneyin kişiden kişiye değişiyor bana biri yok dedi noya tanımlı 15 dk sonra başka biri verdi
İlk denedim veriyorlar mı diye numarayı verdim yok dedi 2 saat sonra bi daha denedim başka temsilcide o verdiNasıl aldın