Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Payfix Hk.

dogan0609

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,064
1,745
113
Payfix te sıkıntı mı var arkadaşlar. Çekim yaptırmıyor

kaybeden63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,361
1,527
113
Ibana 2 kere 5 k çektirdi başka çektirmedi

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
965
249
63
Hesap dogrulama ıstıyordur

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,242
2,240
113
bu sattlerde genelde çekim icin işlem vermiyor sırf bu yüzden 26 k para kaybetmiştim siteye geri atıp. o geldi aklıma dikkat et

Turko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
107
28
28
bu sattlerde genelde çekim icin işlem vermiyor sırf bu yüzden 26 k para kaybetmiştim siteye geri atıp. o geldi aklıma dikkat et
[/QUOTE
Şuan aynı dertle sövmekle meşgulüm kardeş çektirmesi parayı 12 k pç ettim sabah sabah

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,242
2,240
113
ahh be kardom bende geçen gün geldim o tezgaha yagmur altinda atmde bekliyorum düzelirde cekim veriri die. gittim eve dur 1k atayim dedim sonrası malum 26k gitti nalet olasi

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,743
1,732
113
Telaşlamayın yaw hemen sitelrde para çekmi payfix kapalı matbet jojo Payfix güncelleme var

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,182
5,584
113
Payfixe lanet olsun bende 2 gün önce 45k kaybettim sırf hesabıma doğrulama istediler diye. Ibana çekmek istemedim oynadım mal gibi kaybettim. Üstelik kendime 1 paket siigara parası bile ayırmadım bide gidip komagene den veresiye çiğ köfte aldım. Ya bizi düşürdüğü duruma bak kumarın bu nedir ya benim kadar böyle mallıklar yapan var mı?

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,044
964
113
Payfixe lanet olsun bende 2 gün önce 45k kaybettim sırf hesabıma doğrulama istediler diye. Ibana çekmek istemedim oynadım mal gibi kaybettim. Üstelik kendime 1 paket siigara parası bile ayırmadım bide gidip komagene den veresiye çiğ köfte aldım. Ya bizi düşürdüğü duruma bak kumarın bu nedir ya benim kadar böyle mallıklar yapan var mı?
Herkes öyle yapıyor kral bı gunde 30 verip cebimdeki son 50 TL yi bile siteye atmak için yarım saat beklemiştim ATM de

Turko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
107
28
28
hepimiz aynıyız kardeşim :D

SabriBey

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,182
5,584
113
Kumar oynama isteme hazzını durduran ilaç varmış geçen psikiyatr önerdi onu kullanmaya başlayacağım yakında beyler çareler var sizde deneyebilirsiniz.

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,622
1,982
113
aynısı bana oldu dost az az çektim hesaba ama yine bende seninle aynı duruma düştüm tüm hazır kart firmaları bu işi yamaya başladılar

SabriBey

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,182
5,584
113
Vallaha bir tek bende bu huyların olmadığını görmek rahatlattı beni :)