- 10,724
- 6,623
- 113
Para hesaba geçmemiş 1 saat oldu bakalım
Çekebilirsin belki doğrulama isteyebilir kimlikArkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
Jetono yatırım istiyor 1 kez minimum tutardaArkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
Jetondan banka hesabıma anında mi geçiyor para pekiJetono yatırım istiyor 1 kez minimum tutarda
Hangi sitede paranJetondan banka hesabıma anında mi geçiyor para peki
Yok dost jeton güvenlik üst düzeyde bir sistem min 100 diyor ama 100 hiç müsait olmuyir min 400 500 yatırım istiyorBeyler jeton hesabi açtım kendime direkt siteden jetona çekim verip sonra kendi banka hesabıma aktarabiliyormuyum yatırım işlemi yapmadan
Bazen 3 saat bazaen 12 çoğunlukta 24_48 saatJetondan banka hesabıma anında mi geçiyor para peki
Jetondan çekim yapmanın en kolay yolu çapraz çekim vbet gibi at siteye bir kez cevir payfix papara ya cekJetondan banka hesabıma anında mi geçiyor para peki
Valla bizde papara ve mefete blokeli mecburiyetten sizi bilmiyorumBankadan payfixe gönderdik payfixe giremiyoruz hep aynı şeyi yaşatıyor bize payfix suç bizde mefete var papara var jeton paycell bu payfix ısrarı niye bilmiyorum
Ben payfix coktan yatirdim demin simdi oyandik tuttu.demin duzledi simdi yine bozumus sik sik kontrol edinBankadan payfixe gönderdik payfixe giremiyoruz hep aynı şeyi yaşatıyor bize payfix suç bizde mefete var papara var jeton paycell bu payfix ısrarı niye bilmiyorum
Mantıklı yazdım köşeye teşekkürler bro 👍Jetondan çekim yapmanın en kolay yolu çapraz çekim vbet gibi at siteye bir kez cevir payfix papara ya cek
Bende papara blokeli malesefValla bizde papara ve mefete blokeli mecburiyetten sizi bilmiyorum
Evet ama ben biliyorsam bir kez yatırım isticekArkadaşlar yardımcı olurmusunuz.