- 6,296
- 1,562
- 113
Aynen daha yeni geliyor bildirimAıscore uyuyo cok gec yazdı
Aynen daha yeni geliyor bildirimAıscore uyuyo cok gec yazdı
Teşekkürler gral teşekkürler arkadaşlar en başından takip eden 4 kişi var çekim gelsin dm atarimTebrikler Penaltıcı dost
Eyvallah başkan tebriklerTeşekkürler gral teşekkürler arkadaşlar en başından takip eden 4 kişi var çekim gelsin dm atarim
Bence 1 si benimTeşekkürler gral teşekkürler arkadaşlar en başından takip eden 4 kişi var çekim gelsin dm atarim
Bizde won yazdık ama sadece admine etiket yapıyorsun senin bu güce yakın olma tarafını seviyorumTeşekkürler gral teşekkürler arkadaşlar en başından takip eden 4 kişi var çekim gelsin dm atarim
Msj çok mahocum görmedim varsa kusura bakmasın tek msjla bitirelim işi diyoz 🙂Bizde won yazdık ama sadece admine etiket yapıyorsun senin bu güce yakın olma tarafını seviyorum
Bırak dostEfes 165.5 üst dedik 165 cıktı 31 saniye kaldı şayi çıkmadı aw neye elimizi atsam elimizde kaliyo
Kimler kişiler 😁Msj çok mahocum görmedim varsa kusura bakmasın tek msjla bitirelim işi diyoz 🙂
Bırakabilsek birakmazmiyizBırak dost
Mahoyu boşver o bizdenMsj çok mahocum görmedim varsa kusura bakmasın tek msjla bitirelim işi diyoz 🙂
DeneBırakabilsek birakmazmiyiz
Senle birlikte 5 kişi reco yazacak bol şanslar herkeseKimler kişiler 😁
Teşekkürler 🤩🥳🥳Senle birlikte 5 kişi reco yazacak bol şanslar herkese