- 3,858
- 3,064
- 113
Hadi bu gelsin nazarlık bittiHedef 2
Hadi bu gelsin nazarlık bittiHedef 2
Yaparlar o yuzdn dikkatli olunGeçen gün yaptilar zaten site adı değişik olmasina rağmen siteden aramışlar düşün artık nasi bi seviyede orospu çocukları var
Bol sanssHedef 2
Amaç ne anlamadimki niye yaparsin adam zaten fazla fazla dağıtıyo şurda 2 dk takip etse zaten kazanacak kendi deYaparlar o yuzdn dikkatli olun
Şerefsizlik ypmzlrsa rahat gelck inşallahHedef 2
GelmeliHedef 2
Bol şans dost inşallah demesi bizden gerisi sendenHedef 25k dağıtım 5k dağıtım hedefe ulaşıldığında nasıl olacağı detaylı bir şekilde anlatılacak
19.15ilk kupon zamanı
Parayı çkbiliyrlrmı onu merak ediyorum Bn hep başıma bir defa geldi 2fa takıldılar 😆😆Amaç ne anlamadimki niye yaparsin adam zaten fazla fazla dağıtıyo şurda 2 dk takip etse zaten kazanacak kendi de
İyi niyet her zaman suistimal edilir maalesef kanı bozuk çokValla arkadaşlar ben elimden geldiği sürece millete iyi davranıyorum ama kendileri bir şeyler yapmaya çalışıyor kendileri kaybeder ben değil iyilik her zaman kazanir kısmetse devam ederiz dağıtım olur inşallah tutar güzel çünkü
UmarımValla arkadaşlar ben elimden geldiği sürece millete iyi davranıyorum ama kendileri bir şeyler yapmaya çalışıyor kendileri kaybeder ben değil iyilik her zaman kazanir kısmetse devam ederiz dağıtım olur inşallah tutar güzel çünkü