- 2,976
- 5,934
- 113
Maç bakıyorum arkadaşlar
helal dost ara ara aydınlatıyon bızıMaç bakıyorum arkadaşlar
Başarılı olursa furkanyy diye biri var ona ödül verme hırsız kendileriMaç bakıyorum arkadaşlar
Lan bu konuyu okumustum ben vay anasiniForum ismi gözükmesin diye kırpmak zorunda kaldım buyrun
Helal dost sahtekâr çatışması mi var forumdaBaşarılı olursa furkanyy diye biri var ona ödül verme hırsız kendileri
yav bugun cashback eklemıs vbet oynadım 4 mac 45 oran nasıl ınanıyom gelcek dıye mıllete de oyna dıyoz 4 te 0 cektık gozu kapalı oynayanın basarı yuzdesı bızden daha fazla dostErhanbey bi mac versin 3 adim birden atlariz
Piyasada bilmediğimiz adam yok çok şükür milletin 3-5 kuruşuna göz diken namussuz bu FurkanLan bu konuyu okumustum ben vay anasini
Telefonda öne çıkanlarda mı saklıyordun bunu dost 2 dkda atmışsınForum ismi gözükmesin diye kırpmak zorunda kaldım buyrun
Helal dost yattı mı o kuponun hepsiyav bugun cashback eklemıs vbet oynadım 4 mac 45 oran nasıl ınanıyom gelcek dıye mıllete de oyna dıyoz 4 te 0 cektık gozu kapalı oynayanın basarı yuzdesı bızden daha fazla dost
Büyük sinema var yine herkes yerini alsin başrolü bekliyoruzHelal dost sahtekâr çatışması mi var forumda
sahtekar sahtekarı forumda tanırmıs dost maho kızıyo dost gıtme ustune mahonun ne sahtekarlıgını gordun alt tarafı payfıxı senlendıremedı gıtme dostumun ustuneHelal dost sahtekâr çatışması mi var forumda
Bunu görünce buldum hemen piyasadaki kumarcilarin yüzde 90 nini tanırımTelefonda öne çıkanlarda mı saklıyordun bunu dost 2 dkda atmışsın
yolun yolumuzdur dost bı gun bızde senın gıbı cevreye sahıp oluruz dıye umuyoruzBunu görünce buldum hemen piyasadaki kumarcilarin yüzde 90 nini tanırım
Yönetmen biziz dost sinemanınBüyük sinema var yine herkes yerini alsin başrolü bekliyoruz
Estağfurullah dostyolun yolumuzdur dost bı gun bızde senın gıbı cevreye sahıp oluruz dıye umuyoruz
İşinin ehli Olcan dost sahtekârliktayolun yolumuzdur dost bı gun bızde senın gıbı cevreye sahıp oluruz dıye umuyoruz