Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Phebus / shotbet / Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,978
47,830
113
@erhanbey22 dostum gelirse cekilis acmak veya roll acip dagitim yapmak gunahmidir? Gakiba gunah bizim habeirmiz yok cunku bagzi arkadaslar sadece koprtma pesindeler 1 kere etkinlik acmayip her etkinlikde rollde cekiliste varlar.beni aydinlatirsan sevinirim brom

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
@erhanbey22 dostum gelirse cekilis acmak veya roll acip dagitim yapmak gunahmidir? Gakiba gunah bizim habeirmiz yok cunku bagzi arkadaslar sadece koprtma pesindeler 1 kere etkinlik acmayip her etkinlikde rollde cekiliste varlar.beni aydinlatirsan sevinirim brom
abı asırı bagımlı tayfa onlar 50kda olsa 100k da olsa sadece nıspet yapar bı sey dıyemeyız tartısma cıkıyo sadece konusursak

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Helal dayı, .ıkardın vurdun gene masaya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...