35 arkası 16 her zaman tekımız dostErhanim ekmegindesin yine rulette 16 ya koyup kaybettik heralde
35 arkası 16 her zaman tekımız dostErhanim ekmegindesin yine rulette 16 ya koyup kaybettik heralde
Teşekkürler dost maksat kayıp etmesin dsgitim yapacağım diyehelal dost bu sahıplenıcı dost yapından hıc odun vermıyosun
nereye gıdıyon dost hayırdır iiyi geceler@erhanbey22 iyi geceler dost
100x gelsin bu sefer4700kasa
Güzel güzel maşallah4700kasa
7 k yazmani bekliyorz4700kasa
Yan yan yürüyoruz bayram baya iyi sikiyolar bizi 14 saat çalışıyor mesai vermiyo kavatnereye gıdıyon dost hayırdır iiyi geceler
aynen dost gerekırse dagıtım yapmasın dımı dost yeter kı kazansın boyle samımı dostlar kaldıkca bu forumun sırtı yere gelmezTeşekkürler dost maksat kayıp etmesin dsgitim yapacağım diye
Abartma dostaynen dost gerekırse dagıtım yapmasın dımı dost yeter kı kazansın boyle samımı dostlar kaldıkca bu forumun sırtı yere gelmez
Ulan yarıldım gülmekten 🤣🤣🤣aynen dost gerekırse dagıtım yapmasın dımı dost yeter kı kazansın boyle samımı dostlar kaldıkca bu forumun sırtı yere gelmez
abı asırı bagımlı tayfa onlar 50kda olsa 100k da olsa sadece nıspet yapar bı sey dıyemeyız tartısma cıkıyo sadece konusursak@erhanbey22 dostum gelirse cekilis acmak veya roll acip dagitim yapmak gunahmidir? Gakiba gunah bizim habeirmiz yok cunku bagzi arkadaslar sadece koprtma pesindeler 1 kere etkinlik acmayip her etkinlikde rollde cekiliste varlar.beni aydinlatirsan sevinirim brom
Helal dayı, .ıkardın vurdun gene masaya@erhanbey22 dostum gelirse cekilis acmak veya roll acip dagitim yapmak gunahmidir? Gakiba gunah bizim habeirmiz yok cunku bagzi arkadaslar sadece koprtma pesindeler 1 kere etkinlik acmayip her etkinlikde rollde cekiliste varlar.beni aydinlatirsan sevinirim brom
Tmm hocam susalim gunaha giremeyelim o zaman 😁abı asırı bagımlı tayfa onlar 50kda olsa 100k da olsa sadece nıspet yapar bı sey dıyemeyız tartısma cıkıyo sadece konusursak
Ok kardesGüncel bilgi vereceğim
İnşallah kazanırsın Yunan tanrısıGüncel bilgi vereceğim