- 22,879
- 20,798
- 113
6 k çekim yakışır
Tebrikler dostt💥💥💥 hedef tamam 1.500 dağıtım var
Hep sınırda gidiyo oranlar ya tutacak ya tek golden gidecek gibi3.5 alt orani 2.20 su an
Helal dost sineman güzel bu taktiğe ne diyon @erhanbey22Kirdigimiz varsa kusura bakmasın canımız sıkkın zaten
Eyvallah dostBu kadar kişi beklerken kimseyi üzmek bekletmek istemeeim herkesin gönlüne göre olsun dedim teşekkürler destek icin
Valla bir arkadaş buradan kafama soktu yatırım yaptık bakıra da AMK kumarci adamız aylarca 7 k yatırdık 500 TL veriyor kar dedim abi bumu ? 1.20 orana bassam 1400 kar vardı 10 dakikadayatırım tavsıyesı ver dost 50k para koymus adam bakıra mı yatırsın gumuse mı
Teşekkürler efendim ince düşünceniz için kime göndereceğinizi yazsanız kalabalık bitseBu kadar kişi beklerken kimseyi üzmek bekletmek istemeeim herkesin gönlüne göre olsun dedim teşekkürler destek icin
Bos aski devamPeru askida
Daim olsun wonlarinBu kadar kişi beklerken kimseyi üzmek bekletmek istemeeim herkesin gönlüne göre olsun dedim teşekkürler destek icin
Daha kupon var gece uzunBu kadar kişi beklerken kimseyi üzmek bekletmek istemeeim herkesin gönlüne göre olsun dedim teşekkürler destek icin
Güzel düşünce dostBu kadar kişi beklerken kimseyi üzmek bekletmek istemeeim herkesin gönlüne göre olsun dedim teşekkürler destek icin
kalıcı taktıkler lazım dost bu taktık en fazla 2 konuda bıter gelıstırmemız lazım cıkıs noktası ıyı dost canımız sıkkın sıneması bazen ıs yaparHelal dost sineman güzel bu taktiğe ne diyon @erhanbey22