- 3,852
- 3,059
- 113
Bunu yapan a yuh artık hain hirkizCanlı destege bağlanıp kullanıcı adı phebus diyerek şifre sıfırlama isyteyen arkadaşlar boşuna uğraşmayın forum adı ile site nicki farklı😱😱😱
Bunu yapan a yuh artık hain hirkizCanlı destege bağlanıp kullanıcı adı phebus diyerek şifre sıfırlama isyteyen arkadaşlar boşuna uğraşmayın forum adı ile site nicki farklı😱😱😱
Yok anasının gözüCanlı destege bağlanıp kullanıcı adı phebus diyerek şifre sıfırlama isyteyen arkadaşlar boşuna uğraşmayın forum adı ile site nicki farklı😱😱😱
Sen çok ya kış gelmissin dost shotbeti ilk defa duydun sanırımHemen tahmin yapayım 137 lira 600 fs gelecek diyorum tabi spin değeri 1 tl altı ise 137 tl
Kansız çok forumdaŞuan siteden aranma gerçekleşti iyi niyetlerimizi suistimal etmeyin
Bol şanslarHedef 2
Letonya 3 fark ve üzeri
Kupon 1k
Kazanç 3350
Edenin amkŞuan siteden aranma gerçekleşti iyi niyetlerimizi suistimal etmeyin
Valla anlamadım sordum sana nedir spinSen çok ya kış gelmissin dost shotbeti ilk defa duydun sanırım
Orospu çocuğu kayniyo ortalik kımıl kımılŞuan siteden aranma gerçekleşti iyi niyetlerimizi suistimal etmeyin
Babamın bir lafı var, o. Çocukları zararlı ota benzer biçer doverle de temizlesen burnunun dibinde biter takma kafana 😂Moral kalmadiki tutsa yatsa adamların yaptıklarına bakın ya