- 2,172
- 2,393
- 113
Kasa şuan tam kaç
Hala sweeet boku yiyosun dost ama uslanmiyosunki ben senden beterim merak etme burda ne sinemalar var. Amk slotu 1dkda kral ediyo 10 saniyede de rezilBen 0 i maaş 8 inde yattı dün akşam gördüm malesef çok kötü bisey mis ilk defa böyle oldu çocuk denize gidelim diyor para kalmadı ilk defa telefon vs satacak duruma geldik ders çıkarın ailesi olanlar ozellikle
Helal dost bizim sinema kelimesi seninde ağzına pelesenk olmuşHala sweeet boku yiyosun dost ama uslanmiyosunki ben senden beterim merak etme burda ne sinemalar var. Amk slotu 1dkda kral ediyo 10 saniyede de rezil
Erhan reisten ders aldik geldik bugünlere 😂Helal dost bizim sinema kelimesi seninde ağzına pelesenk olmuş
Yok arakadaş ben dün arkadaş sweette kazanıyordu ona dedim ben sporda battım masa tenisi tenis basket ne oynadıysam aldiHala sweeet boku yiyosun dost ama uslanmiyosunki ben senden beterim merak etme burda ne sinemalar var. Amk slotu 1dkda kral ediyo 10 saniyede de rezil
Tmm kardes beklemedeyiz6.15 burdym devam edeceğim
Anladım dost kelimenin icadı benim yalnız 🧐Erhan reisten ders aldik geldik bugünlere 😂
Eyvallah 😂 mükemmel kelime derinliği varAnladım dost kelimenin icadı benim yalnız 🧐
Dostum olayı bilmediğin için ben adamdan bir şey istemek için yazmadım konuyu biliyor zatenAdamim başını agritmayin daha işte efendi gibi katil kazanirsa dagitiyo fazla fazla
Sonu yokYok arakadaş ben dün arkadaş sweette kazanıyordu ona dedim ben sporda battım masa tenisi tenis basket ne oynadıysam aldi
Ne bileyim 60 sayfa mesajdan sadece kasa biraz yükselince 2 kere yazdin ne başında ne sonunda yoktun da ben genel bi uyarayim dedim adamiDostum olayı bilmediğin için ben adamdan bir şey istemek için yazmadım konuyu biliyor zaten
Sinema içinde sinema yazmak işimiz dostEyvallah 😂 mükemmel kelime derinliği var
Bak Bi kaç kere yazmışım kardeşim çalışıyoruz boş oturmuyoruz Allah alla bilmeden etmeden ne çok laf söyledin beNe bileyim 60 sayfa mesajdan sadece kasa biraz yükselince 2 kere yazdin ne başında ne sonunda yoktun da ben genel bi uyarayim dedim adami
Dost genede özelden yazma kimseye zaten arkadaş şeklini yapiyo kazaninca böyle dağıtım yapan çoktu forumda sırf şu milletin para istemesinden adamlar rolll kupon paylaşmıyoDostum olayı bilmediğin için ben adamdan bir şey istemek için yazmadım konuyu biliyor zaten
Bilmiyorum adminler özelinde sıkıntı var mı attığım mesajlara baksınlar ne yazmışım ben bir şey istemek için yazmadım yav bir de mesaim başladı ondan forumdan çıktım Bi iki dakikaDost genede özelden yazma kimseye zaten arkadaş şeklini yapiyo kazaninca böyle dağıtım yapan çoktu forumda sırf şu milletin para istemesinden adamlar rolll kupon paylaşmıyo
Anladım dostda özelden yazan para için yazar yani para için yazmasan bile öyle anlaşılır senin için diyom kelime yapan çok olurBilmiyorum adminler özelinde sıkıntı var mı attığım mesajlara baksınlar ne yazmışım ben bir şey istemek için yazmadım yav bir de mesaim başladı ondan forumdan çıktım Bi iki dakika
Bu başında sonunda yoktun 2 defa yazdın diyen arkadaş 36 defa yazmışım bu rollingte mesai başladığından çıktım. Yav mevzu şu dünkü Rolling te kazanmışım arkadaş bana ulaşmış ama uyumuşum onun için yazdım akşam konuşuruz demişti bu yaniAnladım dostda özelden yazan para için yazar yani para için yazmasan bile öyle anlaşılır senin için diyom kelime yapan çok olur