- 26,398
- 28,121
- 113
25 kere dm attım dönüş yok aw yaAnladım dostda özelden yazan para için yazar yani para için yazmasan bile öyle anlaşılır senin için diyom kelime yapan çok olur
25 kere dm attım dönüş yok aw yaAnladım dostda özelden yazan para için yazar yani para için yazmasan bile öyle anlaşılır senin için diyom kelime yapan çok olur
Anladım dostBu başında sonunda yoktun 2 defa yazdın diyen arkadaş 36 defa yazmışım bu rollingte mesai başladığından çıktım. Yav mevzu şu dünkü Rolling te kazanmışım arkadaş bana ulaşmış ama uyumuşum onun için yazdım akşam konuşuruz demişti bu yani
Ben yedim köfteyi dost ama bi sinema olmadı25 kere dm attım dönüş yok aw ya
Sinema sektörü bizim işimiz dost istersen seni başrol yapayım yönetmen benimNoluyor dostlar yine sinema mı
Helal dost saatli calisiyon15 dakika ya başlıyorum
Dşsaklarin sağolsun gardaşimBen yedim köfteyi dost ama bi sinema olmadı
Hayırlısı olsun15 dakika ya başlıyorum
Bol sanslarİlk kupon geldi Malta 3 çeyreği 3 fark ve üstü ile yener
Sans geleİlk kupon geldi Malta 3 çeyreği 3 fark ve üstü ile yener
Başla başkan mola verdim bekliyoruz15 dakika ya başlıyorum
Oo sağda bide parayı koysak iyi olcak da köftecim hep karanava nolcak bizim bu halimizDşsaklarin sağolsun gardaşim
Buranın bekçisi ben değilim dost dm bak diyen yanlamaya gidiyo ondan dedim. Sıkıntı yok herkes kendi ugrasindaBu başında sonunda yoktun 2 defa yazdın diyen arkadaş 36 defa yazmışım bu rollingte mesai başladığından çıktım. Yav mevzu şu dünkü Rolling te kazanmışım arkadaş bana ulaşmış ama uyumuşum onun için yazdım akşam konuşuruz demişti bu yani