- 2,813
- 1,476
- 113
Aynen hep ayni senaryo olmazyaSabah 50 saniyede 5000 TL'den olduk hatırlayan vardır bı kerede son saniye bir kazanalim
Aynen hep ayni senaryo olmazyaSabah 50 saniyede 5000 TL'den olduk hatırlayan vardır bı kerede son saniye bir kazanalim
Hep kazanalimSabah 50 saniyede 5000 TL'den olduk hatırlayan vardır bı kerede son saniye bir kazanalim
Biz son saniyede kazanalim ilk saniyedeSabah 50 saniyede 5000 TL'den olduk hatırlayan vardır bı kerede son saniye bir kazanalim
AynenSabah 50 saniyede 5000 TL'den olduk hatırlayan vardır bı kerede son saniye bir kazanalim
Sabah dedigin ne zaman?hangi mac.kac saattir rolldeyiz beynim sulandi artik ben kimim burasi neresiSabah 50 saniyede 5000 TL'den olduk hatırlayan vardır bı kerede son saniye bir kazanalim
Aynen dedigine gore biliyorsun neyden bahsetti arkadas
21 + Polonya maçı hatirlarsiSabah dedigin ne zaman?hangi mac.kac saattir rolldeyiz beynim sulandi artik ben kimim burasi neresi
Aynen knka beynim yandi yemin ederimSabah dedigin ne zaman?hangi mac.kac saattir rolldeyiz beynim sulandi artik ben kimim burasi neresi
He gelecek 5 kdan bahsettin bnde 5k kasadan gitti anladim21 + Polonya maçı hatirlarsi
Son saniye seri yedik ya fark dustuAynen dedigine gore biliyorsun neyden bahsetti arkadas
Son bi dk da 6 sayi seri yemisti hani jdjdSabah dedigin ne zaman?hangi mac.kac saattir rolldeyiz beynim sulandi artik ben kimim burasi neresi
Bize bunlarla gelAsıl kupon geliyor şimdi
Yolla gelsinAsıl kupon geliyor şimdi