- 1,119
- 442
- 83
canlı desteğe bağlandım ve paranın yarın yatacağını söyledi mesai saaatleri dışında çekim olmuyormuşYatırımı phemexe yaptım sonra phemextr ye hesapbağladımm
canlı desteğe bağlandım ve paranın yarın yatacağını söyledi mesai saaatleri dışında çekim olmuyormuşYatırımı phemexe yaptım sonra phemextr ye hesapbağladımm
Doğru kanki sabah 8-16 arasıcanlı desteğe bağlandım ve paranın yarın yatacağını söyledi mesai saaatleri dışında çekim olmuyormuş
1 milyon dolar 10 dakikada 2 milyon dolar olabilir. Ama tam tersi sifirlana da bilir. Ozellikle btc cok tehlikeli. 3 kere kasayi sifirladi.Şaka maka bi yanada bu borsa ciddi anlamda güvenilir mi 😂😂 bu vadeli işlemi sevdim 😂😂
Onu fark ettim ama dolar hesabı ile olunca günlük 10 dolar kazanmam yeterli bana .1 milyon dolar 10 dakikada 2 milyon dolar olabilir. Ama tam tersi sifirlana da bilir. Ozellikle btc cok tehlikeli. 3 kere kasayi sifirladi.
Ben altı üstü 30 dolar çektim 😂 iyi bir miktar dediğin ne kadar dost meselaÖdüyor dostum iyi bir miktar çektim 2 ayı geçti galiba
Aynen bi 100 dolar sermaye olsa gunluk 10 dolar kazanmak zor degil.Onu fark ettim ama dolar hesabı ile olunca günlük 10 dolar kazanmam yeterli bana .
Bonus bakiyesi değilse çekebilirsin . Bonusu cekemezsinBeyler benim bu phemxde 7 dolar var vadeli hesaplarda bende cekebilirmiyim acaba
Anladım benimki bonus bakiyesi bunu değerlendirme şansımiz yok mu reisBonus bakiyesi değilse çekebilirsin . Bonusu cekemezsin
Dost 50 dolar yeterli bence 😂😂Aynen bi 100 dolar sermaye olsa gunluk 10 dolar kazanmak zor degil.
Dost işlem yapacan işte kar ettikçe bakiyeye dönüyorAnladım benimki bonus bakiyesi bunu değerlendirme şansımiz yok mu reis
Yardım plsBuraya hiç kayıtlı değilim birisi çekimi garanti olan durum varsa anlatabilir mi üye olayım öyleyse
Garanti diye bir durum yok yaptığın işlemlere baağlı 😂Buraya hiç kayıtlı değilim birisi çekimi garanti olan durum varsa anlatabilir mi üye olayım öyleyse
Durumu açabilir misin Hocam biraz başta ne veriyo ne yapmamız lazım felanGaranti diye bir durum yok yaptığın işlemlere baağlı 😂
Dost 6+10+10 toplamda 26 dolaar bonus veriyor . Bu bonusla vadeli işlem yapıyorsun ettiğin kar miktarı gerçek bakiye olarak geçiyor . Ne kadar kar edersen o kadar paran oluyor 😂Durumu açabilir misin Hocam biraz başta ne veriyo ne yapmamız lazım felan
Bu bonusları nasıl alıyoruz quizle mi kanka 😂Dost 6+10+10 toplamda 26 dolaar bonus veriyor . Bu bonusla vadeli işlem yapıyorsun ettiğin kar miktarı gerçek bakiye olarak geçiyor . Ne kadar kar edersen o kadar paran oluyor 😂
6 dolarlık ve 10 dolarlık quizler var . 10 dolarda Twitter takip bonusu var kankaBu bonusları nasıl alıyoruz quizle mi kanka 😂