- 447
- 161
- 43
Bence alt üst sakat
221 en az cikarKaçtan kanka
Sert maç olmaz mı kanka221 en az cikar
Orta barem neyse ondan işte 1.85 1.87 1.90 bu oranlar hangi baremse ordan oynaK
Kaçtan kanka
Sen ne beklion kankaBence alt üst sakat
Sen orana göre mi oynuyon geliyo mı öyleOrta barem neyse ondan işte 1.85 1.87 1.90 bu oranlar hangi baremse ordan oyna
Barem düşükse kaçın üstten221 en az cikar
Nba şikesi gibi diyosunBarem düşükse kaçın üstten
Alakası yok kardeşim ben maçın üst olacağını düşünüyorum bareminde bakmadim.ama param.olsa üst oynardımSen orana göre mi oynuyon geliyo mı öyle
dostum sen nba taraf bahsi almazmişsin alt üstte sakat diyorsun ne oynasın korner miBence alt üst sakat
Hı anladım kankaAlakası yok kardeşim ben maçın üst olacağını düşünüyorum bareminde bakmadim.ama param.olsa üst oynardım
😂😂😂dostum sen nba taraf bahsi almazmişsin alt üstte sakat diyorsun ne oynasın korner mi
Ben bu maçınAlakası yok kardeşim ben maçın üst olacağını düşünüyorum bareminde bakmadim.ama param.olsa üst oynardım
Yukarda yazdım oyuncu bahsi en iyisidostum sen nba taraf bahsi almazmişsin alt üstte sakat diyorsun ne oynasın korner mi
Siteler korner açsa kaldıracaz parayı da yedirmezlerBen bu maçın
Yukarda yazdım oyuncu bahsi en iyisi
Kankalar tartışmayın o zman ben hem üat gircem paranın bi miktarıyla oyuncu bahsi ne alayım melik kardeşBen bu maçın
Yukarda yazdım oyuncu bahsi en iyisi
😂Siteler korner açsa kaldıracaz parayı da yedirmezler
Ondan bile yatarız
Ben 700 basıcamKankalar tartışmayın o zman ben hem üat gircem paranın bi miktarıyla oyuncu bahsi ne alayım melik kardeş
Hayırlısı olsun kanka ben de üst oynıyım ozmnBen 700 basıcam