- 425
- 77
- 28
Eyvallah@Pikaçuu
Bu adamlar için yeni etkinlik de yap. Valla rastgele seçiyorum takipleyenlerden
@Saulalvarez
@yzgb1956
@heineken00
Eyvallah@Pikaçuu
Bu adamlar için yeni etkinlik de yap. Valla rastgele seçiyorum takipleyenlerden
@Saulalvarez
@yzgb1956
@heineken00
Valla reco benim fikrimi biliyosun ben forumda hiç etkinlik açmayan sirkeli etkinliklere katılanlardan haz etmiyorum ama oy kullanmıyorum dier arkadaşlar ne derse o olsunHerkes kabulse bu arkadaslarda eklensın kısı bası 125 dagıtak
Ekledik çingenlik yapmaz kimseHerkes kabulse bu arkadaslarda eklensın kısı bası 125 dagıtak
Hangi hesabı bunumu?Sana 2 k hesabı bana ver
EvetHangi hesabı bunumu?
Bu arkadaşlara ve @Mrxfloud a özelden kendin yaz kardoEkledik çingenlik yapmaz kimse
Kardo abu 3 kısıye atcakmıs onları aldıysan cıkarakBu arkadaşlara ve @Mrxfloud a özelden kendin yaz kardo
Mrx gruba alınmayı kapatmışsın yemeyecez dost seni niye kapatılır bu gruba alınmak
Valla nasıl kapattım bilmiyom ki bakayım bi onaBu arkadaşlara ve @Mrxfloud a özelden kendin yaz kardo
Mrx gruba alınmayı kapatmışsın yemeyecez dost seni niye kapatılır bu gruba alınmak
Sen biliyon artıkKardo abu 3 kısıye atcakmıs onları aldıysan cıkarak
Sanada abu@Saulalvarez girdiğinde yazarsın atarım hadi bol şans sarı
Bro nabican bu hesabı la o hesapla arasında ne fark var
82000 mesajBro nabican bu hesabı la o hesapla arasında ne fark var
Olunca nolıyıkı82000 mesaj
Reco sağolasın kesene bereket @Marley15 e yazdım mesajı iletecek sanaSanada abu
bilmiyom ki ben atamam herlade o kadar atmıs kadar olayım dedimOlunca nolıyıkı
Ooo reco çoktan çıkardı dost 😀Reco sağolasın kesene bereket @Marley15 e yazdım mesajı iletecek sana
82 deil 87k ama bunun herhangi bi avantaji yokki seninle ayni sartlar altinda yasiyor bu hesapta bro.ama su fark var benim cevre cok.en eski uyelerden oldugum icin oyle bi avantaj var sadece.ayrica bu 2. Hesap dieri yonetimle tartistim ban yedi 😔 @surgun57 eski hesap 7 msjda onda varmis82000 mesaj