- 75,204
- 27,085
- 113
kaç lira basılıyor dost en fazla . bol şansBakalım ozel oran lanetı kırılacakmı bolsansEkli dosyayı görüntüle 652943
Bol sans atalanta iyi takim umarim ondan yatmazBakalım ozel oran lanetı kırılacakmı bolsansEkli dosyayı görüntüle 652943
Hangi site kardoBakalım ozel oran lanetı kırılacakmı bolsansEkli dosyayı görüntüle 652943
MatHangi site kardo
Mat maks100kaç lira basılıyor dost en fazla . bol şans
Bakıye az olunca ozellere dalıokyigidime bak özel oranda almaya başlamış
Psgnin Allah belasını versin diyerek konuyu terkediyorumBakalım ozel oran lanetı kırılacakmı bolsansEkli dosyayı görüntüle 652943
Bol bol şansBakalım ozel oran lanetı kırılacakmı bolsansEkli dosyayı görüntüle 652943
hadi bakalim won diyecezBakalım ozel oran lanetı kırılacakmı bolsansEkli dosyayı görüntüle 652943
Psg gelırse ıhtımalı var gbıhadi bakalim won diyecez
Bugun bızde sovebılırıx bakalımPsgnin Allah belasını versin diyerek konuyu terkediyorum
Bol şans
Bol şans kanka senden gördüm bende aldımBakalım ozel oran lanetı kırılacakmı bolsansEkli dosyayı görüntüle 652943
Bnde 80 bastım sans bızle olaBol şans kanka senden gördüm bende aldım
Ekli dosyayı görüntüle 652963
Yapiyorsun bu sporu bende atalanta yenilmez dedim bakalim umarim yanilirim gelir arkadaslarin kazanclariYazdığımı gördün mü reco o yakar gibi bol şans
O macı ızlıcem bakalımYazdığımı gördün mü reco o yakar gibi bol şans
Gökhan ağabey belediyenin önünde pusu kurdum illaki geçeceksin burdanYapiyorsun bu sporu bende atalanta yenilmez dedim bakalim umarim yanilirim gelir arkadaslarin kazanclari