İki dakika içinde ödendi şaşırttı doğrusu iyi şanslar dostlarÇekim verdim bekliyorum gelirse yazarım
İki dakika içinde ödendi şaşırttı doğrusu iyi şanslar dostlarÇekim verdim bekliyorum gelirse yazarım
Neymis güncelleme varmış.Süreyi beklicekler a.koyduklaarımsite oynatmiyor bilerek saka gibi😂
Ziraate çektim cidden iki dakika sürdü bidlirim gelmedi ödendi yazınca mobile girdim baktım gelmişÖdendi diyor gelen giden yok
Bende ödendi gözüküyor ama yokZiraate çektim cidden iki dakika sürdü bidlirim gelmedi ödendi yazınca mobile girdim baktım gelmiş
Gelir inşallah ben de çok şaşırdım doğrusu bazı yerlerde oluyo öyle ödendi yazıp gelmesi uzun sürüyor ama banka farkı da olabilir bilemedim kiBende ödendi gözüküyor ama yok
Gönderildi diyormama yok neyse siktir et dost hadi iyi geceler sabah nöbet var 😅Gelir inşallah ben de çok şaşırdım doğrusu bazı yerlerde oluyo öyle ödendi yazıp gelmesi uzun sürüyor ama banka farkı da olabilir bilemedim ki
Kolay gelsin dost 🖐Gönderildi diyormama yok neyse siktir et dost hadi iyi geceler sabah nöbet var 😅
Site dolandırıcı, canlı desteğe yazıyorum bonus eklenmedi diye direk konuşmayı kapatıyor ve artık canlı desteğe bağlanamıyorum bileAnaparam yansımadı yansıdı zaman çekim yapacam 100tl bakalım gondercekler mı site güzelmiş sevdim
Şimdi de sürekli hesaptan atıyorlar, giriş yapıyorum tekrar hesaptan atıyorlar tam bir dolandırıcı. Boşu boşuna üye olduk, @Shellac REİS KONU KİLİT BONUS FELAN YOKSite dolandırıcı, canlı desteğe yazıyorum bonus eklenmedi diye direk konuşmayı kapatıyor ve artık canlı desteğe bağlanamıyorum bile
Valla benim paramı ödediler kardes uğraşmak gerekiyormuşŞimdi de sürekli hesaptan atıyorlar, giriş yapıyorum tekrar hesaptan atıyorlar tam bir dolandırıcı. Boşu boşuna üye olduk, @Shellac REİS KONU KİLİT BONUS FELAN YOK
1000 kişi üye ettiler 10 kişiye ödediler, klasik dolandırıcılar işteValla benim paramı ödediler kardes uğraşmak gerekiyormuş
Yalanın batsın uzak durin gençler benim hesabı kapattılar yatırımın üstüne yattılar sahtekar bunlarArkadaşlar kurallar dahilinde her cekiminize ben kefilim kullanıcı adımda Egesu53 size özel promosyon da yaparlar sitenin droplari da iyi çekimden yana sorun olmaz
İstiyolar ki biz okuyup anlayalım salağa anlatır gibi anlatalım linki direkt promosyon sayfasından kopyalamışım ki tıklayinca direkt okusunlar. Adamın biri hala hakaret ediyor kuralları neden yazmamışsınız diyeAbicim ne cahil insanlar var. Bonusu canli destek ekleniyor promosyonlar dan okuma yazması olan acar okur. Üye olup sağ sekme de deneme bonusu yaziyor üye olurken doğru numara ile üyelik gerçekleştirenlerin telefonuna kod geliyor onayliyorsun hakkın var ise 1-3 dk arasi ekleniyor Ahmete Mehmet e eklenmiş Osman a eklenmemiş site dolandirici oluyor. Ağlamaya devamkee