Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Pirobet 50 TL Deneme Bonusu

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,878
6,858
113
Gelir inşallah ben de çok şaşırdım doğrusu bazı yerlerde oluyo öyle ödendi yazıp gelmesi uzun sürüyor ama banka farkı da olabilir bilemedim ki
Gönderildi diyormama yok neyse siktir et dost hadi iyi geceler sabah nöbet var 😅

wizardess

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
624
217
43
ödediler 5 dk da kombine kupon yapmıstım

1692213415960.png
1692213429071.png

Josef541454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
195
43
Anaparam yansımadı yansıdı zaman çekim yapacam 100tl bakalım gondercekler mı site güzelmiş sevdim

Previnius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
107
41
28
Anaparam yansımadı yansıdı zaman çekim yapacam 100tl bakalım gondercekler mı site güzelmiş sevdim
Site dolandırıcı, canlı desteğe yazıyorum bonus eklenmedi diye direk konuşmayı kapatıyor ve artık canlı desteğe bağlanamıyorum bile

Previnius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
107
41
28
Site dolandırıcı, canlı desteğe yazıyorum bonus eklenmedi diye direk konuşmayı kapatıyor ve artık canlı desteğe bağlanamıyorum bile
Şimdi de sürekli hesaptan atıyorlar, giriş yapıyorum tekrar hesaptan atıyorlar tam bir dolandırıcı. Boşu boşuna üye olduk, @Shellac REİS KONU KİLİT BONUS FELAN YOK

Emin6991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
209
59
28
Sadece banka havalesi yapabiliyorsunuz bilginiz olsunScreenshot_20230817-011512.png

Dream00

👑 ғᴏʀᴜᴍ ʙᴀʜɪs ʏᴏ̈ɴᴇᴛɪᴍ ᴋᴜʀᴜʟᴜ ᴜ̈ʏᴇsɪ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
469
239
43
Abicim ne cahil insanlar var. Bonusu canli destek ekleniyor promosyonlar dan okuma yazması olan acar okur. Üye olup sağ sekme de deneme bonusu yaziyor üye olurken doğru numara ile üyelik gerçekleştirenlerin telefonuna kod geliyor onayliyorsun hakkın var ise 1-3 dk arasi ekleniyor Ahmete Mehmet e eklenmiş Osman a eklenmemiş site dolandirici oluyor. Ağlamaya devamkee

chemre1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
36
16
8
Abicim ne cahil insanlar var. Bonusu canli destek ekleniyor promosyonlar dan okuma yazması olan acar okur. Üye olup sağ sekme de deneme bonusu yaziyor üye olurken doğru numara ile üyelik gerçekleştirenlerin telefonuna kod geliyor onayliyorsun hakkın var ise 1-3 dk arasi ekleniyor Ahmete Mehmet e eklenmiş Osman a eklenmemiş site dolandirici oluyor. Ağlamaya devamkee
İstiyolar ki biz okuyup anlayalım salağa anlatır gibi anlatalım linki direkt promosyon sayfasından kopyalamışım ki tıklayinca direkt okusunlar. Adamın biri hala hakaret ediyor kuralları neden yazmamışsınız diye