- 62
- 15
- 8
Ne demek kardeşim faydam dokunduysa be mutlu bana ! Güle güle harca ))Dostum Teşekkürler Sayende 100 Tl Kazandım Şuan Geldi Ödeme Hemen Yatırıyorlar
Ne demek kardeşim faydam dokunduysa be mutlu bana ! Güle güle harca ))Dostum Teşekkürler Sayende 100 Tl Kazandım Şuan Geldi Ödeme Hemen Yatırıyorlar
Niye ki ? Canlıdan sor belki bir sorun var3 defa red yedim..
Hiç peşini bırakma derimsordum yöntem demişti tekrar verdim 1000 olması lazım dedi oldu dedim 100e indirdiniz vs. vs. son talebi 1 saat beklettiler redlediler şimdide yazmıolar
Kotası mı doldu ne yaptıAga kodu yazıyorum Motor hatası veriyor Canlı desteğe yazıyorum Manuel olarak elle giriniz diyor Motor hatası veriyor diyorum Robot gibi aynı şeyleriş yazıyor canlı destek.
Kanka direk ekliyormuş oyuna ben aktif edecez sanıyordum Oyuna girdim baktım eklenmiş hemde 2 defa
İki defa mi ? Çok iyi ya! boş şanslar dostumKanka direk ekliyormuş oyuna ben aktif edecez sanıyordum Oyuna girdim baktım eklenmiş hemde 2 defa
🤣Anaconda bet
verdik 4cü talebi bakalımHiç peşini bırakma derim
benim hakkımı o arkadaş aldı heralde bende 1 tane bile yokİki defa mi ? Çok iyi ya! boş şanslar dostum
kanka direk oyuna girip bakmanı öneririm Sweet'e girdim ben orda vardıbenim hakkımı o arkadaş aldı heralde bende 1 tane bile yok
bktım knka yok destek 1 saat sonra deneyin diyorkanka direk oyuna girip bakmanı öneririm Sweet'e girdim ben orda vardı
Deme ya😂benim hakkımı o arkadaş aldı heralde bende 1 tane bile yok
Promosyon kodu uygulandı mı? Sayfayı yenile çerezleri geçmişi sil kardeşim, böyle olmaması lazımdı normaldebktım knka yok destek 1 saat sonra deneyin diyor
yok uygulanmadı bonus motor hatası veriıyorPromosyon kodu uygulandı mı? Sayfayı yenile çerezleri geçmişi sil kardeşim, böyle olmaması lazımdı normalde
Herkes yüklendi tabi, motor hatası vermesi normal bu durumdayok uygulanmadı bonus motor hatası veriıyor