- 22,879
- 20,798
- 113
Dedim ama cash out pişmanlıktır hep sağlık olsun bu arada diğer konuyu kapattirirsan iyi olur kuponu takip eden arkadaşlar var3-1 olmuş la
Dedim ama cash out pişmanlıktır hep sağlık olsun bu arada diğer konuyu kapattirirsan iyi olur kuponu takip eden arkadaşlar var3-1 olmuş la
Sen hak yediğin sürece senin hakkın yerine gelmez bunu aklında tut. Önce hak yememeyi bilin ondan sonra kazancın bol olsun. Hakkı veren hakka girdiginde elınden herseyini alır hadi hayırlı işlerin olsunBozduğum paraya bu kuponu yapmıştım ama bu da patlıyor
Ekli dosyayı görüntüle 255294
Seninde nerenden işedigin belli değil adam ilk kuponu attgnda gülücük atiyodun teke kaldiginda koydu çocuğu bizede üfler diyeSen hak yediğin sürece senin hakkın yerine gelmez bunu aklında tut. Önce hak yememeyi bilin ondan sonra kazancın bol olsun. Hakkı veren hakka girdiginde elınden herseyini alır hadi hayırlı işlerin olsun
Bilmediğin konulara fazla zıplama canım benımSeninde nerenden işedigin belli değil adam ilk kuponu attgnda gülücük atiyodun teke kaldiginda koydu çocuğu bizede üfler diye
Gördük gerek yok sabahtan beri borcu varsa taktiysa adam gibi iste ona bişey dedgmz yok konudaki ilk msja bak sabhda yazdklarinaBilmediğin konulara fazla zıplama canım benım
İşte diyorum ya. bilmediğin konulara fazla dalma bırak bende kalsın yaptıklarımGördük gerek yok sabahtan beri borcu varsa taktiysa adam gibi iste ona bişey dedgmz yok konudaki ilk msja bak sabhda yazdklarina
onlar gol atar da sen atmazsın
diğerleri geldi migörürsün
Ne kaypak adamsın kalıbına sicimdiğerleri geldi mi
Biz kımlerın ne kaypak oldugunu bılıyoruzNe kaypak adamsın kalıbına sicim
))Ne kaypak adamsın kalıbına sicim