Ek limit ne zaman çekiliyor ve hemen çekebilir miyiz2000 tl de (dolar olarak) ek limit veriyor onuda kullandim
Etheriuma yatırdım ne varsa
Ek limit ne zaman çekiliyor ve hemen çekebilir miyiz2000 tl de (dolar olarak) ek limit veriyor onuda kullandim
Etheriuma yatırdım ne varsa
Valla o konuda hiç bilgim yok bedava diye kullandımEk limit ne zaman çekiliyor ve hemen çekebilir miyiz
Yok be ya sanmiyorum istemezler ama sen yine de adresi yazma yabanci telefonlari acma bi surebizim coin 900 liraya dusmus 100 lira zararı bızden ıstemeseler bari
Az ama kâr işte boşverBende az önce 68₺ çektim saniyede geldi valla
Nasıl kullandın kankaEk limit ne zaman çekiliyor ve hemen çekebilir miyiz
USD üzerinden alınıyor TL alınmaz düşerse 3 x düşer yükselirse 3x yükselirNasıl kullandın kanka
Anlatsana
Sen nasıl çekiyon karı çekince hata veriyo kampanya sonunda diyeBende az önce 68₺ çektim saniyede geldi valla
Kardeş karı nasıl çektin hata veriyo kampanya sonlanmadı diye143 tl cektim 1 tl yatirip 2 dk da geldi kar kardir
valla 1 tl yatırdım sat dedimçektimKardeş karı nasıl çektin hata veriyo kampanya sonlanmadı diye
Dostum çekerken 1000 TL yi silmiyor 20 hazirana kadar sende 1000 TL ben çektim bir kere başka coin aldımYok öyle hemen çekmek. 1000 bakiye veriyo ne kadar kar yaparsan onu çekebiliyosun. 1000i siliyo çekerken
Hangi site buArkadaşlar az önce bir arkadaş söyledi
Play yada app Store'dan (ortak) uygulamasini indirin. Kyc yok
1000₺ veriyor.herhangi bir kripto alın para 1000₺ üstüne çıktığında satin 1000₺ üstünü ibaniniza çekin.bu kadar basit ben şimdi yaptm bakalm ne olck ödeme gelmiş arkadaş reelden o yüzden sağlam bilgi
20 Haziran son
Vbet haciHangi site bu