- 5,245
- 2,135
- 113
valalhi bende bekliyorum ama 1 ay bile bekleyen varmış4gun oldu razer gold spin aldim. Epin gelmedi. Beklemedeyiz
valalhi bende bekliyorum ama 1 ay bile bekleyen varmış4gun oldu razer gold spin aldim. Epin gelmedi. Beklemedeyiz
kodlar geldi dostum bana bi kontrol et sende4gun oldu razer gold spin aldim. Epin gelmedi. Beklemedeyiz
benimde gelmiş sağol bilgilendirme için dostkodlar geldi dostum bana bi kontrol et sende
Müşteri hizmetlerini iki defa aradım yardımcı olamadilarGüvenli numara olarak güncellemen gerekiyor onuda Türk Telekom müdürlukler yapiyo bende ayni problem vardı sorun çozuldu
Yok be okedarda değil sadece resmi tatillerde gelmiyor 9 gün alamayan olmusdirvalalhi bende bekliyorum ama 1 ay bile bekleyen varmış
Düzgün şekilde anlatırsan yardımcı olurlar bazıları uygulamayı bile bilmiyor Google play store sanıyor benim şansıma bilmeyen ama e pin den anlayan bi bayan gelmişti bu yönde şikayet kaydımız yok yani açılacak sekme yok kendimiz bir şeyler yazıp şikayet açmamız gerekiyor ben bir şeyler düşünüp yazayım konuya demişti benim anlattıklarımdan yola çıkarak o şekilde çözmüşlerdi bu Türk telekom a ait playstore ama müşteri temsilcilerinin bilgisi dışında bi yan uygulama cok yardımcı olacak yok buna dair şikayet başlığı da yokmuş sistemlerinde zaten o yüzden açamıyorlarMüşteri hizmetlerini iki defa aradım yardımcı olamadilar
@Cubiter bu adam zengin zaten ahahahDüzgün şekilde anlatırsan yardımcı olurlar bazıları uygulamayı bile bilmiyor Google play store sanıyor benim şansıma bilmeyen ama e pin den anlayan bi bayan gelmişti bu yönde şikayet kaydımız yok yani açılacak sekme yok kendimiz bir şeyler yazıp şikayet açmamız gerekiyor ben bir şeyler düşünüp yazayım konuya demişti benim anlattıklarımdan yola çıkarak o şekilde çözmüşlerdi bu Türk telekom a ait playstore ama müşteri temsilcilerinin bilgisi dışında bi yan uygulama cok yardımcı olacak yok buna dair şikayet başlığı da yokmuş sistemlerinde zaten o yüzden açamıyorlar
Uygulamaları bilmedikleri kesin o konuda hem fikirimDüzgün şekilde anlatırsan yardımcı olurlar bazıları uygulamayı bile bilmiyor Google play store sanıyor benim şansıma bilmeyen ama e pin den anlayan bi bayan gelmişti bu yönde şikayet kaydımız yok yani açılacak sekme yok kendimiz bir şeyler yazıp şikayet açmamız gerekiyor ben bir şeyler düşünüp yazayım konuya demişti benim anlattıklarımdan yola çıkarak o şekilde çözmüşlerdi bu Türk telekom a ait playstore ama müşteri temsilcilerinin bilgisi dışında bi yan uygulama cok yardımcı olacak yok buna dair şikayet başlığı da yokmuş sistemlerinde zaten o yüzden açamıyorlar