Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Playstore Ürün Teslim Edilmedi

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,482
1,566
113
Bugün işlem yapayim.dedim. limitler çıkmıyor playstore oyun uygulamasinda

Furkan8077

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
756
168
43
Bilgilendirme için teşekkürler benim kod da gelmiş,

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Müşteri hizmetlerini iki defa aradım yardımcı olamadilar
Düzgün şekilde anlatırsan yardımcı olurlar bazıları uygulamayı bile bilmiyor Google play store sanıyor benim şansıma bilmeyen ama e pin den anlayan bi bayan gelmişti bu yönde şikayet kaydımız yok yani açılacak sekme yok kendimiz bir şeyler yazıp şikayet açmamız gerekiyor ben bir şeyler düşünüp yazayım konuya demişti benim anlattıklarımdan yola çıkarak o şekilde çözmüşlerdi bu Türk telekom a ait playstore ama müşteri temsilcilerinin bilgisi dışında bi yan uygulama cok yardımcı olacak yok buna dair şikayet başlığı da yokmuş sistemlerinde zaten o yüzden açamıyorlar

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,245
2,135
113
Düzgün şekilde anlatırsan yardımcı olurlar bazıları uygulamayı bile bilmiyor Google play store sanıyor benim şansıma bilmeyen ama e pin den anlayan bi bayan gelmişti bu yönde şikayet kaydımız yok yani açılacak sekme yok kendimiz bir şeyler yazıp şikayet açmamız gerekiyor ben bir şeyler düşünüp yazayım konuya demişti benim anlattıklarımdan yola çıkarak o şekilde çözmüşlerdi bu Türk telekom a ait playstore ama müşteri temsilcilerinin bilgisi dışında bi yan uygulama cok yardımcı olacak yok buna dair şikayet başlığı da yokmuş sistemlerinde zaten o yüzden açamıyorlar
@Cubiter bu adam zengin zaten ahahah

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Uygulamaları bilmedikleri kesin o konuda hem fikirim