Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Plusbet 30 TL (Yatırımsız - Çevrimsiz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,727
726
113
arkadaş anlamıyorum bonus alamıyorlar site dolandırıcı ödemez merdiven altı oluyor bonusu alıyorlar çok dagıtıldı kesin ödemez oluyor ya bi çekim talebinde bulunun ödemezlerse yazın milleti niye huzursuz ediyorsunuz

sysedatt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,327
485
83
Yahu yeminle bu asalak gibiler yuzunden birsey paylasasi gelmiyor lan a.kodugum begenmiyosan adam gibi yorumunu yap cekil.Millete kufur etmekten hor gormekten ne anliyor anlamis degilim.Hayir yani bizde sovmesini biliriz yedi sulalesine ama ne gerek var edep yahu edep.

basketci0138

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
6
18
ben siteye girdim 1 dk da bğlanıp bonusu aldım demekki tam canlı destek açıldığında bağlanmışım ama bu parayı çekeceğimizi sanmıyorum

cosefa

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
58
0
8
30 tl deneme kutusunu işaretledım bonus falan gelmedı bana

Samet5555

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
517
52
28
Su olumsuz yorum yapanlar yorumlarını kendi içlerinde tutsunlar para veripte üye oluyoruz sanki yatırmazlarsa yatırmazlar

Musacan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
766
142
43
Talebiniz işleme alınmıştır sadece 1500 Kişiye 30 TL deneme bonusu verilmektedir. Sms geldi ise hesabınıza yüklenecektir
böyle dedi

basketci0138

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
6
18
ya arkadaş 30 tl yi 2 satttir 150 yapabilen yokmu birisi çekim talebi versin artık

Empambe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
251
102
43
Kısa bir süre sonra müşteri temsilcilerimizden biri sizinle birlikte olacaktır. Sırada numaranız 15. Bekleme süreniz yaklaşık 4 dakikadır. Sabrınız için teşekkür ederiz.
sırası çok olan arkadaş varsa kullanıcı adını yazsın destek bağlanınca ricacı olayım

Ekli dosyalar

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,752
26,166
113
Beyler başka bi yerde

hesabınızda bonus tanımlı oldugu için çekim yapamazsınız

Diye uyarı almış arkadaş
Bilginiz olsun

dextr34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
70
4
8
Kısa bir süre sonra müşteri temsilcilerimizden biri sizinle birlikte olacaktır. Sırada numaranız 15. Bekleme süreniz yaklaşık 4 dakikadır. Sabrınız için teşekkür ederiz.
sırası çok olan arkadaş varsa kullanıcı adını yazsın destek bağlanınca ricacı olayım
Kardeş beni yazarmisin arkkon kullanici adımacta 58 sayı oldu 46.5 üst oynamıştim daha Mac bitmeden kupon kaybetti dddi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...