- 1,727
- 726
- 113
arkadaş anlamıyorum bonus alamıyorlar site dolandırıcı ödemez merdiven altı oluyor bonusu alıyorlar çok dagıtıldı kesin ödemez oluyor ya bi çekim talebinde bulunun ödemezlerse yazın milleti niye huzursuz ediyorsunuz
site kendini belli etti belli oldu boşuna üye olduk zaten canlıda cevap vermiyo 20dk olduBeyler tutan kupona kaybetti diyorlar aq
yaklasık yarım saattir canlı destek işlemnizi kontrol ediyorum bekleyin dedi dahacevap da veren yokBeyler Bonus bitti mi ?
uzatma sayılmıyor bilgineSet uzatmaya gitti 50 küsur sayı oldu 46.5 üste kaybetti diyor
Bende aynisi olduBeyler tutan kupona kaybetti diyorlar aq
Voleybol mu ?Set uzatmaya gitti 50 küsur sayı oldu 46.5 üste kaybetti diyor
Kardeş voleybolda uzatma yok öyle bilmedigin konular hakkında lütfen yorum uapmauzatma sayılmıyor bilgine
Kardeş beni yazarmisin arkkon kullanici adımacta 58 sayı oldu 46.5 üst oynamıştim daha Mac bitmeden kupon kaybetti dddiKısa bir süre sonra müşteri temsilcilerimizden biri sizinle birlikte olacaktır. Sırada numaranız 15. Bekleme süreniz yaklaşık 4 dakikadır. Sabrınız için teşekkür ederiz.
sırası çok olan arkadaş varsa kullanıcı adını yazsın destek bağlanınca ricacı olayım