Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pokus Hk.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,969
3,600
113
Arkadaşlar pokus ile yatırım yapan 1-2 site vardı onuda patlatmışlar varsa bildiğiniz özelden yazar mısınız burdan yazmayın patlıyor herkes yüklenince

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,571
1,363
113
Hocam pokusu onaylamadan artık hiçbir işlem yapmıyor onaylaması da hafta içi mesai saatlerinde oluyor

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,562
824
113
Aynı sorun bende de var ya pokus limiti var en zararsız nasıl bozabilirim

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,571
1,363
113
Yani 2 kere mi onay istiyor ilkinde onaylamıştık ikinciye de onayla var dediğin gibi
Evet şimdi onuda yapicaksin pokus hesabına en az kendi adına olan bankadan 20 lira yollayacaksin öyle onay alıyor

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,969
3,600
113
Evet şimdi onuda yapicaksin pokus hesabına en az kendi adına olan bankadan 20 lira yollayacaksin öyle onay alıyor
Desene hapı yuttum birincisi pokus annem üzerine kayıtlı ikincisi annemin üzerine banka hesabı yok üçüncüsü son iki günde 2 betco sitesi 30 binimi yedi ödemedi mahfetti beni tek güvendiğim bu limitdi rezil perişan olacam şehir dışındayım iddaa Allah belanı versin bizi bitirdin

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,562
824
113
Hesap onaylandıktan sonra uption ile bozabilirsin
Hocam bu uption hesabı açtıktan sonra yok kimlik onayı yok bankadan para yolla hesap onayı gibi onay istiyor mu niye soruyorum çünkü banladan uptiona atacak para yok o yüzden

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,571
1,363
113
Desene hapı yuttum birincisi pokus annem üzerine kayıtlı ikincisi annemin üzerine banka hesabı yok üçüncüsü son iki günde 2 betco sitesi 30 binimi yedi ödemedi mahfetti beni tek güvendiğim bu limitdi rezil perişan olacam şehir dışındayım iddaa Allah belanı versin bizi bitirdin
Malesef o zaman patladi

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,562
824
113
Para istemiyor ama kimlik onayı falan oluyor
Hocam uption hesabına pokus ile yükleme yaptım sonra nakit çek butonuna bastım bana referans numarası verdi ne iban iatedi ne de başka bişe ben bu parayı nasıl çekecem yardımcı olabilir misin

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Bu başlamış yine ağlamaya @Enişte