O zaman bilemem dost ben de senin yorumunla temellendirmeyi esas aldımTahmin yürüttüm
O zaman ogren polisten..Durduk yere biri yüzünden niye 50k ceza yiyim ki belki başka bişeydir
Bakalım nasıl olur polise sordum süreç nasıl işler diye kadının 200 tlsini geri iade et dedi kendini kurtar gibisinden şeyler söylediO zaman ogren polisten..
Polisin elinde kadının her bilgisi vardır söylesin bi zahmet sen de iade et kurtulBakalım nasıl olur polise sordum süreç nasıl işler diye kadının 200 tlsini geri iade et dedi kendini kurtar gibisinden şeyler söyledi
Büyük kumpaslar var bakalımBir polis telefonla karakola cagirriirmi.bilemedim kardeşim anlamsız öyle olsa gelir evden işten ne bilim biyerden alır şahısı benim bildiğim bu ama sanki işte bir şaka bir oyun gibi 🤔
Benimde bir tavsiye sitelere arkalı önlü kimlik atmayın sonra oyke şirket açarlarKumar oynayanlara baska bir tavsiyem her gun papara, banka kartı ile falan alisveris yapsinlar ve boylelikle baska bir yerde olmadigini delillendirsinler. Cunku heryerde bilgilerimiz var.
Kimlik vs. Nerede oldugunuzu ispat ederseniz ve kesinlikle edevletten kimlik bilgileri ile sirket acmaya kısıt koysunlar. Her ihtimali düşünmek gerekir
96aca sitesine atanlar var 2 dolar için yapmayın gözünüzü seveyimBenimde bir tavsiye sitelere arkalı önlü kimlik atmayın sonra oyke şirket açarlar
Ben kimliğimi para için kimseye vermem96aca sitesine atanlar var 2 dolar için yapmayın gözünüzü seveyim
Şimdi görünmez dava falan en az 6 ay sonra çıkar karşına mahkemeye çıkacaksın kesin çıktığında kimseyi dolandırmadım eğer ortada bir zarar var ise karşılamak istiyorum de kapansın..Dostum ben kimseye dolandırmadım tanımıyorum atan kişiyide para geldiyse de harcadıysam iyi yapmışım şikayet açan kişinin arkasında birileri olmasa şikayeti açamaz kendisi hesabını kiraladıysa napabilirim( sadece ifade alında 2 hafta oldu sonuç yok daha e devlette uyap vs dava dosyalrındada bişey yok.
2 aya askerdeyimŞimdi görünmez dava falan en az 6 ay sonra çıkar karşına mahkemeye çıkacaksın kesin çıktığında kimseyi dolandırmadım eğer ortada bir zarar var ise karşılamak istiyorum de kapansın..
Alırlarmı ki askerde 🫢2 aya askerdeyim
Olay bu özeti geçmişsinyav hocam 200tl için kafaya takılıcak mevzu değil belli ki sen paranın nerden geldiğini bilmiyosun iade sağlarsın mahkemelik bi mevzu yok ortada