- 306
- 58
- 28
120 satır yazıda fre spındmı takıldın demıyosun yanlıs konu acmısım
De get sabah akşam çekim yapıyoruzMATBET TAM BIR TEZGAHTIR KIMSE BULASMASIN HERKESDE FORUM A YAZSIN MILLETIN BASI YANMASIN DAHA FAZLA
De get sabah akşam çekim yapıyoruz
adminim farkındaysan arkadaş sana dingil diyoooooooo yapıştır osmanlı tokadını şu dingileArkadaşlar Benim biraz zeka sorunum var kusura bakmayın..
len zurna admine dingil diyorsun utanmadan gelmiş bir de yaş sınırından bahsediyorsun.pişkinliğin vücut bulmuş hali misin sen ?ADMIN BENCE +18 SINIRLAMASI KOY SURAYA COLUK COCUK DOLMUS
KLİNİK VAKASIN SEN VALLAHİHem alıyorsun Hemde zaaflarını kullanyorsun Helal olsun sana twenty
Örnek olun örnekkkkkkkkkkk AYNI BENNNNNNNNN
Sikin Bizim işimizHem alıyorsun Hemde zaaflarını kullanyorsun Helal olsun sana twenty
Örnek olun örnekkkkkkkkkkk AYNI BENNNNNNNNN
Patates ben modaratörüm başka forumda mı takılayım ?SABAH AKSAM CEKIM YAPIOSANIZ BURDA NIE BONUS KOVALIYONUZ DINGILLER
Nerede demiş ben göremiyorumadminim farkındaysan arkadaş sana dingil diyoooooooo yapıştır osmanlı tokadını şu dingile
admin büyüksün valla adamın hesabını mı hackledin ne ben gerizekalıyım yazmış adamPatates ben modaratörüm başka forumda mı takılayım ?
Kardesim neyini gördün de salliyosun böyle anlatır mısın benim sürekli oynadığım site çünkü gayette memnunumMATBET TAM BIR TEZGAHTIR KIMSE BULASMASIN HERKESDE FORUM A YAZSIN MILLETIN BASI YANMASIN DAHA FAZLA