- 4,865
- 1,471
- 113
Dost bu sefer hizli gelse super olur kupon
Dostum keyfimizden beklemiyoruz siteye girmekte sorun yaşıyorum yönetimde kırmadi sağolsun sen bize maçı ver biz oynayıp görselini sana yollayalım sende paylaş dedi bende sürekli online olamıyorum ev müsait değil şu an bi maçta ben attım shellac dost müsait değildi arada kaynadı 7/24 burda olamayız biraz anlayış lütfenEyvah yine 1 saat mola
Sknti yok dost buralardayizDostum keyfimizden beklemiyoruz siteye girmekte sorun yaşıyorum yönetimde kırmadi sağolsun sen bize maçı ver biz oynayıp görselini sana yollayalım sende paylaş dedi bende sürekli online olamıyorum ev müsait değil şu an bi maçta ben attım shellac dost müsait değildi arada kaynadı 7/24 burda olamayız biraz anlayış lütfen
Yahu espri yapıyoruz sana takılıyoruz niye alınıyorsunDostum keyfimizden beklemiyoruz siteye girmekte sorun yaşıyorum yönetimde kırmadi sağolsun sen bize maçı ver biz oynayıp görselini sana yollayalım sende paylaş dedi bende sürekli online olamıyorum ev müsait değil şu an bi maçta ben attım shellac dost müsait değildi arada kaynadı 7/24 burda olamayız biraz anlayış lütfen
Alınmak değil maçı verdim bekliyorumYahu espri yapıyoruz sana takılıyoruz niye alınıyorsun
Bol şans dost
Bol şans dost
Bilsans dost
aynen dostBuda gelirse 1.60 oran yeterli olacak son adım için
Bol şanslar.Şansın bol olsun.
Ev 2 1 alır bence başkanYoung Boys'un çevirmesi lazım bu maçı, onlar getirir.