- 1,524
- 411
- 83
deneme bonusu yok dedi şimdi sordum
Biz alıp crvrdikte siteyi daha cozemedikdeneme bonusu yok dedi şimdi sordum
Bilmiyorum artık beni bugüne kadar kolaybet tek dolndrmisti o da freebetle çekim ypmamistim hesap kpattilar . Geçmiş olsun sana da kardeş@Sahin211211 site dolandırıcıya benziyo bama öle geldi petpapelde benı dolandırdı 291 tl bakıyeye cöktü
Aylık 500 euroçok net diyeyim sahtekar dolandırıcı site merdiven altı stargaming alt yapı beş para etmez dandik
Kanka 50 yatırdın 150 mi cektin bende cevirdim yatırcam şimdi 150 cekebilirsin dedi 50 yi cevirinceArkadaşlar çekim yaptım 10 dkda geldi bilginize
Aynen kanki 50 yatırdım 1.50 orana vurdum . 1.40 oran şartı var . Bakiye 180 falan oldu . Bakiyeyi 150 TL ye duzeltiler çekim verdim 10 dkda attılar dur sana fotosunu da atayım için rahat olsunKanka 50 yatırdın 150 mi cektin bende cevirdim yatırcam şimdi 150 cekebilirsin dedi 50 yi cevirince
Eyvallah kanka bende şimdi atayım o zaman sağol
Bol sans kankaEyvallah kanka bende şimdi atayım o zaman sağol
Çıkmaz kardeş orası şehir dışı ))))literatürde kelime kalmadı yavaştan şehir isimlerine geçti bet siteleri.beklemedeyim umarım gebzebet çıkar
birazdan konu altına yazılacaktır dostumBu 10 kişiye 20 tl çekilişi ne oldu acaba @Shellac
@shel inşallah biri ben olurum abi para lazım