- 71,312
- 43,851
- 113
Bu konuyu artık açmak farz ol çünkü hem yatırıma ek sayfası işgal oluyor hem de gerçekten pragmatik işin cıvkını çıkarttı.
Valla ben pragmatik oynamıyorum bi süredir para atıp öyle1 sene öncesi böyle değildi RTP 10 falan bence 😀
Doğru la yeni gelen güncellemeyle o da yasaklanmıştı ama onu yasaklayan tek kişiForumda bela okumak yasak bilmiyo musunuz
Yapma yanarizDoğru la yeni gelen güncellemeyle o da yasaklanmıştı ama onu yasaklayan tek kişi
Uzatma ..Forumda bela okumak yasak bilmiyo musunuz
Ne la ne yancam bir şey mi dedimYapma yanariz
DOSTUM DİYOR BAZI ABİLERİMİZZZZZ, SEN GİT YEĞENİN HARİC HERKESE BOY BOY ROLLİNG YAPTIR HAFTALARCA SONRA GEL YEĞENİNE DOSTUM DE ÜSTELİK KONUDA 2 ELİ KANDA BİLE OLSA YANA YANA LİNK BULUP ATAN PROMO KURALLARINA KADAR İNCELEYİP SÖYLEYEN YEĞENİNEUzatma ..
Playson süper yaBir de hacksaw benzeri sağlayıcılarda 2 TL ile oynadığını varsayalım en ufak kombinasyonda verdiği 0.40 kuruş ama play son'da öyle değil birçok oyunda en düşük kombinasyonda yatırdığın değeri geri alabiliyorsun
Görüntüsü hoş gelmiyor sadecePlayson süper ya
aylardır pragmatic çöpçü gibi paraları topluyor milletden o dede 2xden başka bişey attığı yok bonanza ayrı çöp pragmatic boku çıktıVallahi diğer sağlayıcılar on numara.. Pragmatic'in cılkı çıktı artık. Adamların toplam 5 tane oyunu var sürekli Görsellerini,temalarını değiştirip değiştirip önümüze yeni oyun diye koyuyorlar.