- 41,604
- 45,022
- 113
GS ilgilenmiyorum Ali nezaman oynasam kaybettiriyor oyuzden GS den para gelmesin banakerem bugün gol atar 2,85 ben bunu denerim
GS ilgilenmiyorum Ali nezaman oynasam kaybettiriyor oyuzden GS den para gelmesin banakerem bugün gol atar 2,85 ben bunu denerim
aynı dert benımde fenerden yana ne zaman oynasam üst alt oluyor fenerGS ilgilenmiyorum Ali nezaman oynasam kaybettiriyor oyuzden GS den para gelmesin bana
Ben bjk liyim normalde ondanda kazanamiyom ama en azından tuttumuz takım küfür edemiyoz 😆aynı dert benımde fenerden yana ne zaman oynasam üst alt oluyor fener
Olabilirbacanak bu 2 maçdan ekmek alırsın
psg 2,5 üst
sakarya 2,5 üst
ikiside var olur ayrıca
Öyle haklısın ben pragmatigi biraktim ama hacksaw nolimitcity takılıyorum daha henüz odeme alamadimda iyidir yinddeBirçok sağlayıcı ve binlerce oyun var ama çoğu slot oyununu görselliği cezbetmediği için oynamıyoruz mesela bu fareli kedili bebekli ayıcıklı domuzcuklu oyunlar çünkü göze hitap etmiyor çocuk oyunu gibi geliyor bana aslında dediğim gibi binlerce oyun var bunları denesek belki de hazineler bunlarda saklı bu benim şahsi görüşüm. Slot seçerken beni en çok cezbeden şey görselliği birçok sağlayıcıdaki oyunlar garip garip kimisi yan yatır telefonu çevir bilmem ne yap. Bazı sağlayıcılarda ise oyuna müdahale edilmiyor istediğin kadar bas Kendi kendine dönüyor durmuyor kimisi çok kasıyor
instagramda besıktaşa klip çekmişler şafak sezerin izledin miBen bjk liyim normalde ondanda kazanamiyom ama en azından tuttumuz takım küfür edemiyoz 😆
bugün keremciyiz dost kerem bugün gol atar 2,85icardi 2 goal atar jayjay Asabii @Novasky
Bol şanslar
3 4 tane atarız dostbugün keremciyiz dost kerem bugün gol atar 2,85
ilk yarı kg var oynar İhtiyar dostumuz jayjay dostihtiyar rüyasına yatmış maçda kerem gol atıyormuş @Enişte : )
bence o da kesmez ilk yarı 2,5 üst garanti girer çok para lazım ihtiyarailk yarı kg var oynar İhtiyar dostumuz jayjay dost
samsunda baya eksık var gs dagıtır bugun3 4 tane atarız dost
dünkü gibi 3 maç istiyorum senden ihtiyar dünkü gibi yazdıgın gibi gelsınİşlerimiz var Alicim 3lü kombineler tutturmak için ritüellerimiz var onu yapıyorduk 20 tane Estonya lı piliçlerle @Shellac Estonya’yı harita da bulamazlar bu dostlar dost
Tamam kanka bakarız yine maçlar 8 dem sonra genelde zatendünkü gibi 3 maç istiyorum senden ihtiyar dünkü gibi yazdıgın gibi gelsın
sağlam giricem bilion dmleşek