Kardeş kaç defa sıfırdan döndüm. Rulet 4-5 tur yaptım. Orada çevrilmiyor sadece bakiye yaptım. Genel olarak slotta Koi Princess var orada ağırlıklıYa usta bence kimse kazanamaz bu oyundan çünkü oyundakilrt falan da diyor illa kaybediyorsun en sonunda diye sen nasıl yaptın sayı ile yaptın büyük ihtimalle taktiğin varsa paylaş da usta ben de kazanayım
Ya uğraşılacak gibi değil valla , 150 TL gözüm ağrıdı yeter.hayirli.olsun ne kadar cektin
olsun emek verdin en azindan cekim yapmisinYa uğraşılacak gibi değil valla , 150 TL gözüm ağrıdı yeter.
virtual euros oyununda surebet yap %100 etki yapıyor her 100 liralik cevirimde 2 lira kaybediyorsn2 saat oldu daha %7 isimiz var valla
Kardesim saol ya 2 saatte %7 di 1 saatte %30 oldu 2-3 saate biter heralde.hesapta 20 euro kalsa yeter zaten ☺virtual euros oyununda surebet yap %100 etki yapıyor her 100 liralik cevirimde 2 lira kaybediyorsn
2.04 - 1.83 veya 1.95 - 1.90 bu iki oranda zarar marjı en düşük olanlar. handikap ve alt üstte bunları yakala cevir. 30 dkda bitiriliyor çevirim. yardır geç2 saat oldu daha %7 isimiz var valla
Kardesim saol ya 2 saatte %7 di 1 saatte %30 oldu 2-3 saate biter heralde.hesapta 20 euro kalsa yeter zaten ☺
bu nasıl oynanıyor ne dğeiişk bişevirtual euros oyununda surebet yap %100 etki yapıyor her 100 liralik cevirimde 2 lira kaybediyorsn
olm euro 2016yı simülasyon olarak oynatıyor çakallık buradaki surebet yapmakta. 1000de 30 lira kaybediyorsun. 1000 lira çevirim yapıyorsun sadece 30 lira kaybediyorsun. bence güzel gayetbu nasıl oynanıyor ne dğeiişk bişe
tamamda sürebet nasıl oluyor onu bulamadımolm euro 2016yı simülasyon olarak oynatıyor çakallık buradaki surebet yapmakta. 1000de 30 lira kaybediyorsun. 1000 lira çevirim yapıyorsun sadece 30 lira kaybediyorsun. bence güzel gayet