- 78,996
- 73,052
- 21,113
' Prizmabet ‘ firması ile olan sponsorluk anlaşmamızı sonlandırmış bulunmaktayız. Prizmabet Sitesine sitemiz tarafından destek verilmemektedir.
Başkan admin üyeler ile ilgili bir sorundan dolayimi sponsorluk bitti? Yoksa farklı sebepten mi? Açıklama yapabilirsen memnun olurum.. O siteye buradaki herkesin üyeliği vardır tahminimce.. Olumsuz bir durum varsa herkes ona gore hareket eder..' Prizmabet ‘ firması ile olan sponsorluk anlaşmamızı sonlandırmış bulunmaktayız. Prizmabet Sitesine sitemiz tarafından destek verilmemektedir.
anlaşmamız bitti herhangi bi sorundan dolayı bitmediBaşkan admin üyeler ile ilgili bir sorundan dolayimi sponsorluk bitti? Yoksa farklı sebepten mi? Açıklama yapabilirsen memnun olurum.. O siteye buradaki herkesin üyeliği vardır tahminimce.. Olumsuz bir durum varsa herkes ona gore hareket eder..
Tsk bilgilendirme için..anlaşmamız bitti herhangi bi sorundan dolayı bitmedi
Başkan dünden beri 900 TL var çekim talebiverdim inceleniyor diyor bende sponsur site diyeçok rahattim sıkıntı cikarmianlaşmamız bitti herhangi bi sorundan dolayı bitmedi
Çıkmaz dostum rahat olur Hesabına geçer..Başkan dünden beri 900 TL var çekim talebiverdim inceleniyor diyor bende sponsur site diyeçok rahattim sıkıntı cikarmi
Yatirirlar ya niye yatirmasinlar sikinti cikmazBaşkan dünden beri 900 TL var çekim talebi verdim inceleniyor diyor bende sponsur site diye çok rahattim sıkıntı cikarmi