Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Prof Dr. Ercüment Ovalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oktayacer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
455
31
28
A haberi izleyeceme ankaradaki bokklu akan çayi izlerim daha temiz a haberden bu boklu çay

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
öyle demeyin büyük bir izleyici kitlesi var hem de göz kırpmadan izleniyor hele bir TAN var ki gördükçe insanlığımdan utanıyorum

oktayacer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
455
31
28
Şeref yoksunu fetocudür kendisi şimdi kahraman NAT izleyenler bellş atatürk düşmani örümcek kafalilar bu kanalkar halkin sokaga cikip savaşmasi için kullanilan siyasi kanaldir TRT yi bile batirdilar kalitesiz sanatçi topluluğu dolmuş öküz tv adi artik trt değil

Spain's

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
505
125
43
Sağlık bakanı haklıymış. Hiçbisey bulmamış. Bisey gelistirmiste hayvan üstunde denicekmiş bolmem ney. Töbe töbe

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,042
3,128
113
Şeref yoksunu fetocudür kendisi şimdi kahraman NAT izleyenler bellş atatürk düşmani örümcek kafalilar bu kanalkar halkin sokaga cikip savaşmasi için kullanilan siyasi kanaldir TRT yi bile batirdilar kalitesiz sanatçi topluluğu dolmuş öküz tv adi artik trt değil
Atatürk küçük harfle yazılmaz :)

Heisenberg

Atanamayan Mendel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
600
870
93
İlk başta Bayernin Akciğer komplikasyonlari için önerdiği ilacın Reklam kokmasi tribünlere oynadığını gösterdi umarım bir adım ilerleme sağlanır fakat bizdeki bilim diğerlerini takip edip kopyalamaktan öteye gittiği yok bu işle ciddi şekilde uğraşan ve mesafe kat eden insanların arka planda olması böyle şovmenlerin ön plana çıkıp insanların umutlarıyla oynaması sadece trajik

Heisenberg

Atanamayan Mendel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
600
870
93
Bu arada yaklaşık olarak 2 sene boyunca Rekombinant DNA ile çalıştım 2 sene önce 9 Eylül üniversitesinde çıkan bir KHK ile işimden oldum sebebi ise barış bildirgesi ile destek de bulunan Cem Terzi Hocanın altına imza atması ve sonuç o dahil yaklaşık 8 asistan işinden olması

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Bu arada yaklaşık olarak 2 sene boyunca Rekombinant DNA ile çalıştım 2 sene önce 9 Eylül üniversitesinde çıkan bir KHK ile işimden oldum sebebi ise barış bildirgesi ile destek de bulunan Cem Terzi Hocanın altına imza atması ve sonuç o dahil yaklaşık 8 asistan işinden olması
Türk askeri cephede savaşırken insan öldürmek insanlık suçudur diyen bildirge mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...