- 18,242
- 8,643
- 113
Buradayız dostlarla beraberIso olan ben gidecem diyen var mi
Buradayız dostlarla beraberIso olan ben gidecem diyen var mi
Zabaha kadar burdayız dost 😅Iso olan ben gidecem diyen var mi
Aw senin kupon olsa son üç sayıyorduk ve tam won demişken o sayıyı geri alıyorlardı1 sayi geri aldi puhha ama yine won
Don var gotumuzde onuda bırakayım Rahat rahatVurmadin mi ligodan puahha
Puhahahha çozdun beni dost puahhahaAw senin kupon olsa son üç sayıyorduk ve tam won demişken o sayıyı geri alıyorlardı
benım ısım var Dost alalım payımızı sana bolsansIyi dewam isi olan ufak pay verip yol vsrebilirim diye dedim
Sağlam tek adım atıp dağılalimIyi dewam isi olan ufak pay verip yol vsrebilirim diye dedim
Kanka millet zaten aynı anda 3 4 rol takip ediyorIyi dewam isi olan ufak pay verip yol vsrebilirim diye dedim
İnce düşünceye bak . 6 yıldır ilk defa böyle bir şey gördüm. Helal olsunIyi dewam isi olan ufak pay verip yol vsrebilirim diye dedim
Donsuz kalmayan adam kumarciyim demesinDon var gotumuzde onuda bırakayım Rahat rahat
Kanka sen bana veda mesajı yazmadın benim konuda alacagin olsunZabaha kadar burdayız dost 😅
helal uzun sure donsuz kalan dostlarımız bızden rutbelıdırDonsuz kalmayan adam kumarciyim demesin
Benim payımı versinİnce düşünceye bak . 6 yıldır ilk defa böyle bir şey gördüm. Helal olsun
Ne vedası kankam ?Kanka sen bana veda mesajı yazmadın benim konuda alacagin olsun
Sıcma hikayesi bile anlatti lahelal uzun sure donsuz kalan dostlarımız bızden rutbelıdır
Kupon attım ya la görmedin galiba askere gidiyorum yazdım orayaNe vedası kankam ?