- 21,393
- 13,947
- 113
Dost özelden de yazmışsın. Ben etkinlik sahibi değilim. Patron farklı malesef totemcilere o daMarley beni de eklesne dost
Dost özelden de yazmışsın. Ben etkinlik sahibi değilim. Patron farklı malesef totemcilere o daMarley beni de eklesne dost
Bal börek varsa bayramliklari giyip geleyimİnşallah Samsun olur ama zor kanka genelde eğitim merkezi esentepe kışlası. Acemi birliği yani. Düşersen De balla borekle beslerim seni 😁😁😁
Sen adamsın kankaİnşallah Samsun olur ama zor kanka genelde eğitim merkezi esentepe kışlası. Acemi birliği yani. Düşersen De balla borekle beslerim seni 😁😁😁
Gel reis başım gözüm üstüneBal börek varsa bayramliklari giyip geleyim
Tebrikler dostNamaz olsa iyiydi bu gece
Takiplemedim ama tebrikler sevindimDostlar dm kapanmis anlamam o islerden iki dostta attim onlar ulasacak size sikinti olursa yazarsiniz gule gule harcayin bu gece kapatirmayin paralari
La kapatin dediler diye kapatttim ulastilar tek tek sıkınti olmaz hadi kesene bereket dost daim olsunDostlar dm kapanmis anlamam o islerden iki dostta attim onlar ulasacak size sikinti olursa yazarsiniz gule gule harcayin bu gece kapatirmayin paralari
38 de kaldılar ya 😔Argentin karilar 40,5 ust cok sinirda
Geçmiş olsun dost..Gitti 12 k