- 4,194
- 1,674
- 113
Adam ya verdıkce çogalır reıs adamıda boş gecmedın helal olsun500 de sana atim fix yolla
Adam ya verdıkce çogalır reıs adamıda boş gecmedın helal olsun500 de sana atim fix yolla
Dallas 58.5 uste daldım 1.7 den bakem nolcakGunu 13k dagitimla kapattik ama dostlarinda sayesinde cok cok kazandik sukur
Bakiyim yatarim ama cekim dussun bejliyom gerciDallas 58.5 uste daldım 1.7 den bakem nolcak
Bana sa ekmek çıkar mı param kalmadı 😁Gunu 13k dagitimla kapattik ama dostlarinda sayesinde cok cok kazandik sukur
6 lıradan cevırıken sımdı vurdum sayende reıs valla nasıplendıkMetin reis sen bugun hic nasiplenemedjn dimi adam uykum var demis cekmis kafayi
Terbıkler6 lıradan cevırıken sımdı vurdum sayende reıs valla nasıplendık
Darısı başına reısTerbıkler
Umarım dost bu per gelırse ms ust dıcem uzun ısDarısı başına reıs
Yuru be reis bizide gorecen bu gidisle6 lıradan cevırıken sımdı vurdum sayende reıs valla nasıplendık
Bende bakiniom bir 30 atabilirim pereUmarım dost bu per gelırse ms ust dıcem uzun ıs
Utah attıkca ust gbıBende bakiniom bir 30 atabilirim pere
Düşersen burdayız demedık bosunaBaya iyi gittik bugun 16 kuponda 12 tutturduk hepte
Yuru be reis bizide gorecen bu gidisle
Seslı mesaj varmı dm deHatun sana hic param gecmedj ama yalanda degil senin hatun olduguna hic inanmadim ondan
Bilemiyom bir bayanin bu bataga dusecegine bu kadar biz erkekler gibi akilsiz olacagina inanamiyorum tek neden buSeslı mesaj varmı dm de
Daldınmı sen macaBilemiyom bir bayanin bu bataga dusecegine bu kadar biz erkekler gibi akilsiz olacagina inanamiyorum tek neden bu