- 20,965
- 10,770
- 113
50 liraya 6k yapılır. Hemen teslim edilir 🤣Buyur bro rollcumu lazım hemen kolları siviyorum
50 liraya 6k yapılır. Hemen teslim edilir 🤣Buyur bro rollcumu lazım hemen kolları siviyorum
Ben şuan ne oluyor anlamıyorumKardeşin mi birak ya
Bisey yok la ne olacak klasik ptr rolu iste yukseldi dagittiBen şuan ne oluyor anlamıyorum
Tamam payımı at da gidim suvatım yancı payıBisey yok la ne olacak klasik ptr rolu iste yukseldi dagitti
Maalesef ulasilamiyorTamam payımı at da gidim suvatım yancı payı
Yapma suvatım etme eyleme mike tyson alalımMaalesef ulasilamiyor
Mike tyson alinmiyor ki suan yok maalesef olursa yazariz kupon varYapma suvatım etme eyleme mike tyson alalım
Mike Tyson ile kapışsan kim alırMike tyson alinmiyor ki suan yok maalesef olursa yazariz kupon var
Benim internet az her an bitebilir mb kalmış heralde umarım eve geldimde yetişirim almaya açarlarsa tekrar bence alacak yaMike tyson alinmiyor ki suan yok maalesef olursa yazariz kupon var
Saygidan nakavt oluruz ferdicigim dogrusu buMike Tyson ile kapışsan kim alır
Rakibi çok sağlam bnce rakip paket eder ama 25.oran için denenir tabiki rakip bildiğin piskomanyakBenim internet az her an bitebilir mb kalmış heralde umarım eve geldimde yetişirim almaya açarlarsa tekrar bence alacak ya
Kapali suan acarlar mi bilmiyomBenim internet az her an bitebilir mb kalmış heralde umarım eve geldimde yetişirim almaya açarlarsa tekrar bence alacak ya
2.3 falan gercek orani denenirRakibi çok sağlam bnce rakip paket eder ama 25.oran için denenir tabiki rakip bildiğin piskomanyak
Sağlam dediğin adamın kariyerine baktınmı usta sağlam biri değil sizde karşıdaki mcregor felan sanki ya tamam burdan bakılırsa paul alsa şaşırmam ama bu maçta şikeylede alabilirRakibi çok sağlam bnce rakip paket eder ama 25.oran için denenir tabiki rakip bildiğin piskomanyak
Bol şans abiRakibi çok sağlam bnce rakip paket eder ama 25.oran için denenir tabiki rakip bildiğin piskomanyak
Zamanında foster mıydı neydi 45 veya üstü yaşında döndü dünya şampiyonu oldu atta filmini izlemiştim benDümen maci o 60 yasi daki adam ringe cikip 40 milyon dolar alicak enayilerin parasini yicekler bu ne sacmalik aw
Dayı koltuklar 2 milyon dolar ne 40 ıDümen maci o 60 yasi daki adam ringe cikip 40 milyon dolar alicak enayilerin parasini yicekler bu ne sacmalik aw
İşte bu yüzden şike olabilir diye düşünüyorumDayı koltuklar 2 milyon dolar ne 40 ı