- 26,792
- 26,188
- 113
Garaj nöbeti vardı boş nöbet. Landların içine girip yatardık soğuk olunca. sen diyince o geldi aklımaHayır birde devamında çok soğuk olduğu için teneteli land rover var onun da içine yapmış 😁😁😁 rezillik ötesi bir nöbetti😁
Garaj nöbeti vardı boş nöbet. Landların içine girip yatardık soğuk olunca. sen diyince o geldi aklımaHayır birde devamında çok soğuk olduğu için teneteli land rover var onun da içine yapmış 😁😁😁 rezillik ötesi bir nöbetti😁
Çift panço giyerdik o garaj nöbetlerinde... hey gidi günler hey. ..Garaj nöbeti vardı boş nöbet. Landların içine girip yatardık soğuk olunca. sen diyince o geldi aklıma
Iyi geceler gidiyon muCümleten bolşans ve ii geceler
İyi akşamlar memur beyCümleten bolşans ve ii geceler
Ooo yürüyen cinsellik hoşgeldinCümleten bolşans ve ii geceler
Dışardan geldim direk yatıom hadi ben kaçtımIyi geceler gidiyon mu
35,5 tan girmedim 15,8 di 33 leri bekledik 2 ucluk geldiPortekiz u21 ekmek cikmaz mi
Teşekkürlerİyi akşamlar memur bey
Peki iyi gecler joecigimDışardan geldim direk yatıom hadi ben kaçtım
Acele etme kardo gece uzun35,5 tan girmedim 15,8 di 33 leri bekledik 2 ucluk geldi
Brezilya 18-18 48,5 olsun dedim basket faul 50 ye cikti ikisina 10 ar aticaktik oynayamadim
Oyy 40 cikmia la neyse en azindan kayip yok oyle bakalim35,5 tan girmedim 15,8 di 33 leri bekledik 2 ucluk geldi
Brezilya 18-18 48,5 olsun dedim basket faul 50 ye cikti ikisina 10 ar aticaktik oynayamadim
Oooo sergen yalçın gelmiş pp yeOyy 40 cikmia la neyse en azindan kayip yok oyle bakalim
Kaybetme korkusu var gibi izlenim oluştu korkanin çocuğu olmaz bro yapistir35,5 tan girmedim 15,8 di 33 leri bekledik 2 ucluk geldi
Aynen dost degisiklik iyidirOooo sergen yalçın gelmiş pp ye
Bol şansKayla 6. Oyunu alir
Bol şansKayla 6. Oyunu alir