- 7,336
- 1,525
- 113
Wonn
Knk boşver ora ben ödendi olsun yeterBuna kanser oldum dün gece işte kısmet gece gelse gidecekti öğlen katlandıkça katlandı 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 536519
Hadi bol şans son adım heKarı zararı geçtim beyler şimdi bir 30-40 arası kaldıralım dağıtım olsun millet işine baksun
Küsuratli verme dost aklinda bulunsun kusurati temizle daha hizli gelirBuna kanser oldum dün gece işte kısmet gece gelse gidecekti öğlen katlandıkça katlandı 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 536519
Konuya Yeni geldim listeye alinirmiyim takip edeyimKarı zararı geçtim beyler şimdi bir 30-40 arası kaldıralım dağıtım olsun millet işine baksun
Eyw krall😁Karı zararı geçtim beyler şimdi bir 30-40 arası kaldıralım dağıtım olsun millet işine baksun
Hadi bakalım dost bol şanslarKarı zararı geçtim beyler şimdi bir 30-40 arası kaldıralım dağıtım olsun millet işine baksun
Opmaz😂Konuya Yeni geldim listeye alinirmiyim takip edeyim
Vur bi baskete bro.biraz uzun soluklu olsnKarı zararı geçtim beyler şimdi bir 30-40 arası kaldıralım dağıtım olsun millet işine baksun
Yat uyu jnkKonuya Yeni geldim listeye alinirmiyim takip edeyim
Kanka burarlar karışık git uyu sen 😂Konuya Yeni geldim listeye alinirmiyim takip edeyim
O kayıp bonusu 1,5 K max 30 çekiliyordu ondan öle sonra tekte 50 ser aldımKüsuratli verme dost aklinda bulunsun kusurati temizle daha hizli gelir
Yat sen knk yoksa marinn abow😁Yat uyu jnk