- 7,336
- 1,525
- 113
Yok dedemin torunun torunu sahibiPia disinda kullanmiyon mu dost site babanin mi
Yok dedemin torunun torunu sahibiPia disinda kullanmiyon mu dost site babanin mi
Ne zabahi la git uyu hadi la naz etme😎Zabaaaha kadar burdayız zabaha kadar
Hayal oesinde kosani gerçekler muck ederTmm ak biz zaten oynasjn diye demedik ki sadece ne kadar basilir o orana onu konustuk
Sus gardaş 😁boston maçına 1 saat var.
Bizde dedik bir dostumuz maas alacak 3k atacak basacaz hayaller isteHayal oesinde kosani gerçekler muck eder
Ne haylmiş aga aklimda kurdumda günler gecmiyorBizde dedik bir dostumuz maas alacak 3k atacak basacaz hayaller iste
Para dağıtıyo arkadaş kanka sagolausn millet bir birini yicek nerdeyse @Ptr2888Ağa ben kazanan en son kupon atılmadan önce katıldım aranıza ama yanlış anlaşılma olmasın da sizin aranızda niye bir tık gerginlik var merak ettim?
Ben hayatta kupon tavsiyesi vermem ama sinerjinin babasını yaparım o git bu git sen tek kal o zaman kanka 😁😁Ne zabahi la git uyu hadi la naz etme😎
Daha bu ne 3 TL için diğer forumlarda millet birbirine mızrak atıyorAğa ben kazanan en son kupon atılmadan önce katıldım aranıza ama yanlış anlaşılma olmasın da sizin aranızda niye bir tık gerginlik var merak ettim?
Ağa kayıp çok benden artıda daha yamuk yapmadılar kulis Atlasbet basket tenis 30-40 lira limit koydular 1 seneden fazla piadayımPia disinda kullanmiyon mu dost site babanin mi
Vbet ?Ağa kayıp çok benden artıda daha yamuk yapmadılar kulis Atlasbet basket tenis 30-40 lira limit koydular 1 seneden fazla piadayım
Bı baklavaniz bide fistigiz var neyiz var başkaHacı Antep'i birleştirecek tek şey kumarbaz olmamız mı be aşk olsun valla o kadar meşhur şey var burada
Pia aslandirAğa kayıp çok benden artıda daha yamuk yapmadılar kulis Atlasbet basket tenis 30-40 lira limit koydular 1 seneden fazla piadayım
Iyi bakalim memnunsan devamAğa kayıp çok benden artıda daha yamuk yapmadılar kulis Atlasbet basket tenis 30-40 lira limit koydular 1 seneden fazla piadayım
foruma sponsor muAğa kayıp çok benden artıda daha yamuk yapmadılar kulis Atlasbet basket tenis 30-40 lira limit koydular 1 seneden fazla piadayım
Kardeşim ne ilgilendirir seniBı baklavaniz bide fistigiz var neyiz var başka
Yokkforuma sponsor mu