- 1,850
- 1,026
- 113
BenTmm ağa işlem sen kim var yaz buraya hesap yapalım
BenTmm ağa işlem sen kim var yaz buraya hesap yapalım
Kazanıyorum zaten hocam. Betcod limit var ama vbette limitlenmedim hicLimit basta yok kazan hele var mi yok mu anlarsin
Beni unutma kralDur ayarlycm
Aga 4sattir takipliyoruz@Abuzerkömürcü Kardo bizi de yaz artık 4 tür ara ara baktık hep. Bu sefer kendi getirmiş dostumuz
Antebe laf etmioz ki, Antepli bir dostumuz var onun kulağını çınlattıkBende antepliyim aga
👍Dur ayarlycm
Parayı vermeyen demi😂😂Antebe laf etmioz ki, Antepli bir dostumuz var onun kulağını çınlattık
Sen nefret edion diye hemen değiştirecem dostKardeş kapak resmini değiştir nefret ederim fterimden hayatımda bukadar yapmacık bir insan görmedim zaten Yunanistandanda kovacaklar
Dostlar 22-18 den 25-18 gelmesi sizin kısmet benim başıma tersi gelir bölesi gelmez 😂😂@Abuzerkömürcü Kardo bizi de yaz artık 4 tür ara ara baktık hep. Bu sefer kendi getirmiş dostumuz
Biz parasında değiliz keşke gelip roll açsa diyoruz gelmiyor bu ara 😁Parayı vermeyen demi😂😂
Aga harbi forum karıştı vaziyet alınSen nefret edion diye hemen değiştirecem dost
Valla nerelerden nerelere çıkmış dediğin gibi zorlamamak lazımTebrikler dost bugun bitir artik kumari zirvede birak
Iyi sinerji yaptık o yüzden dostDostlar 22-18 den 25-18 gelmesi sizin kısmet benim başıma tersi gelir bölesi gelmez 😂😂
Az daha uyutacaktın bizi he 😁Aga harbi forum karıştı vaziyet alın
Valla rahatladım yalan değil memuruz iyi maaşımızda var yarın izin 1 hafta alcam kayıpları unuttuk etrafa borçları vereyim maaşımla kral gibi yaşarım 😂😂Tebrikler dost bugun bitir artik kumari zirvede birak