- 26,781
- 11,590
- 113
Burda ne var herkez burdan cekiyo simdiCratosroyalbet çekim paylaş
Ilhan377
Burda ne var herkez burdan cekiyo simdiCratosroyalbet çekim paylaş
Ilhan377
sana ozel deıl ayın 1 inde yuklenecek herkeze uye ol deneme bonusu talep et seklınde deıl burası kucuk paralarda hızlı ödemeler sureklı oynadıgım sıtelerden bırısıdeneme bonusu vermemek için ilk defa böyle bir yalan duydum; sayın üyemiz deneme bonusundan sadece 30 kasım dan 30 aralıkğa kadar üyelik oluşturmuş üyelerimiz faydalanabiliyor. ve bu gün 31 aralık 😂
anladımda ayın 30 a kadar ayın son günü 31 neden son günü dahil etmemişler o brz saçma olmuşsana ozel deıl ayın 1 inde yuklenecek herkeze uye ol deneme bonusu talep et seklınde deıl burası kucuk paralarda hızlı ödemeler sureklı oynadıgım sıtelerden bırısı
Ayin son günü eklemeler yapılıyoranladımda ayın 30 a kadar ayın son günü 31 neden son günü dahil etmemişler o brz saçma olmuş
Bak dostum folik asit önemli folik asit in eksik senin bak Google ye folik asit ne işe yarar diye bana hak vericeksin keşke babanda da biraz olsaydı senin gibi bir güzel kardeş şu an aramizda olup boşu boşuna kendine argo kelimeler kullandirtmazdi🤣🤣🤣🤣 Canimsin ellerinden opuyorum annenincratosroyalbet çekim paylaş
Nerde4476Ekli dosyayı görüntüle 455311
Bu site eski dolandırıcıKafaniizi yormayın ayın 31 inde kurallar değişir aktarimlar yapılmaz yok 3000 yap 300 çek sadece slotta gecerli gibi kurallar koyarlar bu site bu finans gücüne sahip degil
300 lira çektin güvenilir mi dedin hemen olum ne yaşıyorsunuz siz bide paylaştığın yere bak ruh hastasıGUVENILIR SAGLAM BIR SITE
Ekli dosyayı görüntüle 460177
Valide hanıma hürmetler kendisine senin gibi bir evladı olduğu için sabırlar diliyorumGUVENILIR SAGLAM BIR SITE
orsbcocGUVENILIR SAGLAM BIR SITE
Birader ilk sayfada hangi tarihler arası olduğu yazıyor, sen 2022 de üye olmuşsun. Özetle promo tarihine uymuyorsun. Sizi parayla mı veriyorlar bu ülkedeBunlar bildiğin keriz arıyor maşallah bizdede yok yok salatalık diyene tuz alıp alıp koşuyoruz.🧠🐴👹👺
He parayla veriyorlar. Senin gibi bedava deiliz. Neoldu prof doç ordinaryüs zoruna mı gitti.Birader ilk sayfada hangi tarihler arası olduğu yazıyor, sen 2022 de üye olmuşsun. Özetle promo tarihine uymuyorsun. Sizi parayla mı veriyorlar bu ülkede
Fakirliğini yüzüne vurmuş deneme bonusu kovalarken yatırım yok size diye tehdit edersen canlı destekten böyle lafı yer oturursun kanka