Ilk ben yazdim puhahhahahaWinnnnn
Tebrikler knkGelirse 1 arkadaşa ulaşırız
Tebrikler dostTebrikler knk
Tabii tebrikler tekrardan2 arkadaşa ulaşıcam aktif yazan bütün isimleri çekiliş çekip foto stıcam buraya biraderlerim geliyorım
Tebrikler dostum kazancın daim olsun kesene bereket2 arkadaşa ulaşıcam aktif yazan bütün isimleri çekiliş çekip foto stıcam buraya biraderlerim geliyorım
Kesene berekt ama normalde yasak dost cekilis yapmak2 arkadaşa ulaşıcam aktif yazan bütün isimleri çekiliş çekip foto stıcam buraya biraderlerim geliyorım
Yasak diye biliyoruz dost ama sen bilirsin terbikler tekrar2 arkadaşa ulaşıcam aktif yazan bütün isimleri çekiliş çekip foto stıcam buraya biraderlerim geliyorım
Evet normal de kendin secip atiyodun ama modaretorler bu seferlkk gormezden gelebilir galibaKesene berekt ama normalde yasak dost cekilis yapmak
Bence direkt abuzere at dost, o gerekli gördüğü kişilere ufak bir pay atar2 arkadaşa ulaşıcam aktif yazan bütün isimleri çekiliş çekip foto stıcam buraya biraderlerim geliyorım
Çekiliş yasaga mi dondu ki diğer türlü çok isyan çıkardı cekilissiz sankiKesene berekt ama normalde yasak dost cekilis yapmak
Evet haci abi öyleEvet normal de kendin secip atiyodun ama modaretorler bu seferlkk gormezden gelebilir galiba
Zaten oyleydi uye cekilis yapamazÇekiliş yasaga mi dondu ki diğer türlü çok isyan çıkardı cekilissiz sanki
Sadece modaratorler yapiyor cekilisi dostum beklemede ki kuponlari kendin secip veriyorsun takip ettikleri kisiyeÇekiliş yasaga mi dondu ki diğer türlü çok isyan çıkardı cekilissiz sanki
Öyle bir dedin ki abuzer in yancisi gibi ama saka yapıyorum tabi hocam )Bence direkt abuzere at dost, o gerekli gördüğü kişilere ufak bir pay atar
Her sakanin altinda bir gercek yatar haci abiÖyle bir dedin ki abuzer in yancisi gibi ama saka yapıyorum tabi hocam )