- 956
- 872
- 93
Kanka dedigim gibi sizin adınızı üstte yazdım en aktif sizdiniz starzbet gonderim yapsın sizide gorucem ben olabildiginde gordugumu ekledim sizi ayrı tuttumNeyse ya uzatmicam hic tekrikler agam tekrardan
Kanka dedigim gibi sizin adınızı üstte yazdım en aktif sizdiniz starzbet gonderim yapsın sizide gorucem ben olabildiginde gordugumu ekledim sizi ayrı tuttumNeyse ya uzatmicam hic tekrikler agam tekrardan
Bu arada belki ilk defa oynamissindir diye soyluyorum starzbet benim 10k yi 10 saatte odemistiKanka dedigim gibi sizin adınızı üstte yazdım en aktif sizdiniz starzbet gonderim yapsın sizide gorucem ben olabildiginde gordugumu ekledim sizi ayrı tuttum
Benide ekleyin lütfen bende sürekli takipteydim,Kanka dedigim gibi sizin adınızı üstte yazdım en aktif sizdiniz starzbet gonderim yapsın sizide gorucem ben olabildiginde gordugumu ekledim sizi ayrı tuttum
Hacı abi yasiyon mu ya nasil sinBenide ekleyin lütfen bende sürekli takipteydim,
Çok şükür ben hep buradayım,da pek konularda aktif değilim, ama her gün takipteyim forumdaHacı abi yasiyon mu ya nasil sin
Iyi bakalim sans senden yana değil galiba ju aralarÇok şükür ben hep buradayım,da pek konularda aktif değilim, ama her gün takipteyim forumda
Aynen hiç şansım yok dostÇok şükür ben hep buradayım,da pek konularda aktif değilim, ama her gün takipteyim forumda
Dost kazancın adına tebrik ederim 💛💙Kanka dedigim gibi sizin adınızı üstte yazdım en aktif sizdiniz starzbet gonderim yapsın sizide gorucem ben olabildiginde gordugumu ekledim sizi ayrı tuttum
Yaşamana sevindimAdam ölmedi starzbet ek çevrim çıkarttı daha yeni çekebildim
Gec olsun guc olmasin dostAdam ölmedi starzbet ek çevrim çıkarttı daha yeni çekebildim
StarZbet çekim yolladiysa ne ala kanka bana havale diyince ben 5 k yi yakmistimAdam ölmedi starzbet ek çevrim çıkarttı daha yeni çekebildim
Bro niye cvp yazmadin be 😔Adam ölmedi starzbet ek çevrim çıkarttı daha yeni çekebildim
Bu ppdeki hatun benim aklima kotu seyler getiriyorAdam ölmedi starzbet ek çevrim çıkarttı daha yeni çekebildim
hayat bir kumarBu ppdeki hatun benim aklima kotu seyler getiriyor
Nolmuş yeğenimStarZbet çekim yolladiysa ne ala kanka bana havale diyince ben 5 k yi yakmistim