5 Kas 2022 #41 Impossible 🇭🇰 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 7,622 2,953 113 Biraz önce bende çevirdim hesabı kitleyip canlı destekden de sen bu parayı haketmiyorsun diyip chatden engellediler
Biraz önce bende çevirdim hesabı kitleyip canlı destekden de sen bu parayı haketmiyorsun diyip chatden engellediler
5 Kas 2022 #42 Cihanqir 𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,439 2,570 113 GOODFELİNGS' Alıntı: Biraz önce bende çevirdim hesabı kitleyip canlı destekden de sen bu parayı haketmiyorsun diyip chatden engellediler Genişletmek için tıkla ... Paradan ziyade 20 farklı telden dakika başı sms e hazır ol
GOODFELİNGS' Alıntı: Biraz önce bende çevirdim hesabı kitleyip canlı destekden de sen bu parayı haketmiyorsun diyip chatden engellediler Genişletmek için tıkla ... Paradan ziyade 20 farklı telden dakika başı sms e hazır ol
6 Kas 2022 #43 Hayat1kumar Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 86,934 47,265 113 EMREE' Alıntı: Paradan ziyade 20 farklı telden dakika başı sms e hazır ol Genişletmek için tıkla ... Aynen oyle bi sikinti var.ama soyle bi fark var ben uye bile olmadim yorumlari ve sikayetleri gorunca.su ana kadar belkide 100 numarasini engellemisimdir bu sitenin ama hala gunluk sms gonderiyorlar
EMREE' Alıntı: Paradan ziyade 20 farklı telden dakika başı sms e hazır ol Genişletmek için tıkla ... Aynen oyle bi sikinti var.ama soyle bi fark var ben uye bile olmadim yorumlari ve sikayetleri gorunca.su ana kadar belkide 100 numarasini engellemisimdir bu sitenin ama hala gunluk sms gonderiyorlar
6 Kas 2022 #44 H Hamzaaaa Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 271 98 28 Yonetici su konuyu sana zahmet kaldir