- 34,552
- 19,153
- 113
Her ikisi büyümeden skyor buSuya goturup susuz getirenlerdenmi
Yoksa karincanin belini inciltmeden s.... den mi
Her ikisi büyümeden skyor buSuya goturup susuz getirenlerdenmi
Yoksa karincanin belini inciltmeden s.... den mi
Abi ya sigara parası derken gramı 500 buradaGs abin bi sigara parası atsında sende milleti esir alma bu heyecana deymez dost
Kupon ne veriyor gelmezse aramızda toplayıp karsilayalimAhmo abi gelsin de senin de sigara parası çıkar bir parliMent abi yeter ki gelsin s...cem bunların 7 düvelini
Sen hesapla işte da kralAbi ya sigara parası derken gramı 500 burada
HzhHhHahshahzhabzbhahshwhdhKupon ne veriyor gelmezse aramızda toplayıp karsilayalim
Chigago basar oyna
İkiside lose Allah'tan barem Kilit olduda oynayamadik 🤣Memphis 245nolur
Anladım pyfix 1855753928Abi ya sigara parası derken gramı 500 burada
Siyirmis la bu la biz 15 k yi tek mac basip son ceyrege 15 sayi onde girip sonra maci kaybedip ustune viski icen adamlarizOlum bak siz varya bunlara üç fsrk atmayın bu telefonu yumruklaya yumruklaya atomlarina ayiriririm
Kardeşini dinle memhis Hamdi ver sas takım deilİkiside lose Allah'tan barem Kilit olduda oynayamadik 🤣
Chigago dedim kermenez alicakki gorende 5 k basion zannetcek alti ustu 85 tlİkiside lose Allah'tan barem Kilit olduda oynayamadik 🤣
Adamın rüyası bile zengin alti aydır tek gördüğüm rüyada bile kupon yatiyorduRüyamda para kokusu ve para sayma sesi duyup uyandım soluğu burda aldım evet kimden geliyor moneyler
Payfix yaz dostumRüyamda para kokusu ve para sayma sesi duyup uyandım soluğu burda aldım evet kimden geliyor moneyler
Ya ayak yapioEe dur hangi sigara parası bu seni böyle gerdi
Biliyom reis herkesin tuttuğu kendine kimsenin parasında gözümüz yok 😂😂Ya ayak yapio
Dost buraya yazma biz ne güzel dmden konusuyoz sen gel dmye bosverNerden geldim nerden attım aw resmini 🤣
Sil sil rullette kaybettin zatenNerden geldim nerden attım aw resmini 🤣
İste adam geldi adam adam kokusunuda alıyorum 😀Payfix yaz dostum
Umut bayat cay var sami abi para istemiyoDost buraya yazma biz ne güzel dmden konusuyoz sen gel dmye bosver